perjantai 1. huhtikuuta 2016

MARCH FAVES

H&M laukku

Uusi H&M laukku. Omistin tälle laukulle jo kokonaisen postauksen viime viikolla, joten voidaan kai sanoa että oon tykännyt tuosta laukusta ja se on ansainnut paikkansa myös täällä kuukauden suosikeissa. En oo muita laukkuja edes käyttänyt sen jälkeen kuin ostin tuon, lukuunottamatta jotain iltoja, kun on istuttu paikallisessa ja mulla on ollut vain joku pikkulaukku matkassa. Mutta tää laukku on kyllä ollut ihan loistava ja tuun varmasti käyttämään tätä paljon jatkossakin!

kauneus

Kynsilakat. Mä en osaa lakata kynsiäni mitenkään fiksusti ja aina kun lakkaan kynteni niin sitä seuraa siivousoperaatio kun putsaan sitä kynsilakkaa sormista ja kämmenistä ja silloin tällöin pöydältäkin. Ehkä siksi oonkin ollut aika laiska lakkaamaan kynsiäni, mutta nyt mulla on ollut ainakin 2 viikkoa kynnet lakattuna joka päivä ja oon kyllä selvästi huomannut kehitystä tässä lakkaamisessa.

suosikit

Kevätaurinko ja pitenevät päivät. On ollut ihana taas herätä auringonpaisteeseen, käydä aamuisin lenkillä auringonpaisteessa ja huomata vielä iltapäivälläkin, että hei täällähän on ihan valoisaa edelleen. Kyllä se kevät ja kesä sieltä vielä tulee!! Kuka muu on innoissaan tästä?

rayban

Clubmasterit. Edelliseen vähän liittyen, aurinkolaseille on ollut käyttöä viime kuussa ja oonkin käyttänyt näitä Ray-Banin Clubmastereita. Ootte varmaan nähneet näitä laseja jo postauksissa kyllästymiseen asti, mutta ne on kyllä ehdottomat suosikit olleet viime kuussa ja tulevat varmasti olemaan sitä koko kevään ja kesän!

sisustus

Kartat. Kevätsiivouksessa löytynyt karttapallo on saanut kaverikseen ton DIY taulun vanhasta kartasta. En toki pidä niitä esillä tuolla tavalla vierekkäin, mutta mulla on nyt joku karttainnostus selvästi meneillään.

Mitkä on olleet teidän suosikkijuttuja maaliskuussa?

8 kommenttia:

  1. http://anskisss.blogspot.fi/2016/03/march-favs.html Mun suosikit löytyvät tuolta :'D
    Vitsit miten ihanat noi aurinkolasit ovat!♥ Pitäisköhän itsekin kotiuttaa yhdet ton tyyppiset arskat kesäksi :P Muutenkin tosi ihania suosikkeja ollut, vaikkakaan ei yhtään samaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menempäs tsekkailemaan sun suosikit ;)
      Ja joo, ne on ♥ Suosittelen ;) Kiitos paljon kommentistasi, Anniina :)

      Poista
  2. noi aurinkolasit on varmaan cooleimmat mitä oon nähny 8) Ootko muokannu tota aurinkokuvaa jotenki? se on tosi hieno <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Ja siis en juurikaan oo, pienensin sen sopivaan kokoon ja lisäsin ton väriblokin ja tekstit päälle! :) Kiitos paljon ♥

      Poista
  3. Olipas ihana postaus! Hienon laukun olit löytyänyt ja oon kyllä itekkin nauttinut tosta auringosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Joo, se on ihana ja niin on varmasti moni muukin!! Kiitos kommentistasi, Heidi :)

      Poista
  4. Vitsit miten tykkään tästä sun blogin ulkoasusta! ♥ Tosi kiva postaus kans!

    http://noorajanikaa.blogspot.fi

    VastaaPoista