perjantai 18. joulukuuta 2015

LAST MINUTE GIFT IDEAS

667

 RUOKA JA JUOMA 

Suklaa on varmasti sellainen juttu, että sitä saa jokainen joka joulu lahjaksi tai ostaa ainakin itse itselleen lahjaksi. Ja mun on helppoa sanoa että jokainen saa, koska jopa mä saan sitä aina välillä vaikka a) inhoon suklaan hajua ja makua ja b) oon allerginen suklaalle! Mutta (minun kaltaisiani poikkeuksia lukuunottamatta) lähes kaikki myös tykkää suklaasta, joten varmasti tää on myös hyvä lahja, vaikka joulun jälkeen kaikki onkin saaneet vatsansa ympärille kolme ylimääräistä suklaakiloa...

Kahvi ja tee ovat myös juttuja, joita ihmiset mielellään kuluttaa, joten ne on myös hyviä lahjoja. Jos tiedät jonkun, jolla on joku pikakahvikone, myös noi pienet kapselit on loistava lahjaidea! Jos pelkkä tee tai kahvi tuntuu vähän tylsältä, pistä pakettiin myös esimerkiksi muki tai säilytysrasia. Toi kuvan tea-laatikko on niin ihana, etten sitä kyllä kenellekään anna vaan ostin sen itselleni, mutta siitä olisi saanut hyvän lahjan; sen sisällä on 4 pienempää lokeroa ja osaan niistä olisi voinut laittaa suklaata ja osaan teetä!

669

 TEKNIIKKA 

Suurimmalla osalla nykyään taitaa olla jo älypuhelimet ja niihin liittyvät laitteet tai lisäosat on varmasti mieluinen ja käyttöön tuleva lahja monella. Varmista kuitenkin, että lahjan saajalla on oikeasti joku älypuhelin, ei Doro tai Nokia 3310 ja että minkä merkkinen sekä mallinen puhelin on, että saat siihen sopivat laitteet!

Tässä kategoriassa hyviä ideoita on esimerkiksi puhelimen kuoret, pitemmät ja kestävämmät (eli tuollaiset punotut, kuin kuvassa) laturinjohdot, kuulokkeet, selfietikut, matkalaturit...

668

 LEFFAILTA LAATIKOSSA 

Tän idean keksin itsekin vasta hiljattain, kun mietin että mitä ihmettä keksisin tuttavaperheen muksuille joululahjaksi. Ajattelin antaa jotain yhteistä ja kun ne on niin eri ikäisiä, niin tuntui hankalalta keksiä lahjaa. Ne kuitenkin kaikki rakastaa leffoja ja popcornia, joten tää oli musta ihan loistava idea! Sen lisäksi että tää lahja sopii monen ikäisille lapsille, niin musta tää olis aikuisillekin käypä lahja. Silloin vain ehkä kannattaisi valita muita elokuvia kuin Kätyrit - 6 minielokuvaa, Mielen sopukoissa ja Hain tarina - tai miksei piirrettyjäkin, jos tiedät lahjan saajan niistä pitävän! Mä ainakin ilahtuisin tästä lahjasta!!

Ostan siis laatikon (sitä mulla ei vielä oo lahjaa varten, kuvan laatikko on lainassa siskolta..) ja laitan sinne noi 3 hankkimaani elokuvaa sekä popcornia ja pahvikippoja poppareille. Varmistin vielä etukäteen lasten äidiltä, ettei heillä ole noita elokuvia ennestään ja ostin reilusti popcornia, koska muksuja on neljä ja pari pussillista ei olis riittänyt alkuunkaan!

Vieläkö on jotkut lahjat hakusessa? Tän postauksen lisäks ideoita voisit löytää mun aiemmasta gift guide -postauksesta!

Mikä näistä on teidän mielestä paras idea? Entä mitä last minute -lahjavinkkejä teillä on?

8 kommenttia:

  1. Oooo! Vähänkö kiva idea toi leffailta laatikossa! Mulla ei ole vielä lahjaa poikaystävän alle kouluikäisille pikkusisaruksille, ja tuota voisin kyllä todellakin harkita! Tää on muutenkin hurjan kiva blogi, nyt eksyin tänne blogit.fi:n kautta, mutta todellakin jään seurailemaan jatkossakin lukijana! Toi DIY tylsyydentappajapurnukka pari postausta sitten oli kanssa ihan mahtava! terkuin Ulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Mahtava kuulla, että sitäkin kautta eksyy tänne porukkaa ja että jäät vielä seurailemaan, kiitos! Ja joo, siitä vaan lahjoja toteuttelemaan ;) !

      Poista
  2. Onpas ihania ideoita!

    <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, jos löytyi jotain toteuttamisen arvosta :)

      Poista
  3. Mun on ehkä pakko toteuttaa toi poppari-leffa idea! :D

    VastaaPoista
  4. Leffailta laatikossa sai raadilta täydet pisteet - Kiitos <3

    VastaaPoista