maanantai 23. marraskuuta 2015

WINTER SURPRISED

635

636

637

638

639

Jep, talvi yllätti! Perjantaiaamuna vähän satoi lunta kun lähdin kouluun, eikä sade ollut lakannut vielä sittenkään, kun pääsin koulusta. Hiukkasen hirvitti ajella kesärenkailla ja muutamaa tuntia myöhemmin ei enää edes voinut ajaa kesärenkailla tai paljon millään muillakaan renkailla, kaikki tiet oli niin täynnä lunta. Lumisade taukosi oikeastaan vasta sunnuntaina ja sitä lunta nyt tosiaankin on!

Lumen lisäksi eräs toinenkin asia pääsi yllättämään... Lauantaiaamuna oli pieni raivausurakka edessä, koska puu oli kaatunut meidän portin eteen niin, ettei pihasta päässyt pois, ennenkö se puu oli saatu pois siitä! Sen operaation jälkeen lähdettiin talvirenkaiden vaihtoon.

Ehkä juuri tuosta jäätävästä säästä (tai muuten vain laiskuudesta) johtuen, mun viime viikonloppu oli aika rento. Hengailtiin poikaystävän kanssa meillä, tehtiin pizzaa, katsottiin leffoja, oltiin lapsenvahteina, saunottiin ja pelailtiin wiitä. (Ja poikaystävä teki lumitöitä, minä kuvasin sitä & sen kenkiä...) Rento viikonloppu oli kyllä paikallaan, nyt jaksaa taas kouluviikon!

Yllättikö lumi teidätkin? Katkesiko sähköt, kaatuiliko puut? Miten vietätte talvista viikonloppua?

6 kommenttia:

  1. Täällä Espoossa ei lunta vielä tullut vaikka kovasti sitä haluaisin!! Ootko ikinä miettinyt että tekisitte poikaystävän kanssa yhdessä jotain postausta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se sinnekin vielä ehdi, vaikka tällä viikolla pitäisi kai taas olla plussan puolella sää... Ja no olenhan mä sitä miettinyt, mutta toistaiseksi tuntuu vielä liian aikaiselta, kun meidän juttu on niin tuore :D

      Kiitos kommentistasi! :)

      Poista
  2. Voi miten ihania kuvia!! Oon kyllä super kateellinen tällä hetkellä, mun puolesta lumi sais tulla tännekin :P Kyllästyttää tuo pimeys ja sade! Mutta oot oikeessa, kyllä se tännekin vielä ehtii :) Mukava kuulla että teidän viikonloppu oli ihanan rento :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja joo, lumessa on kyllä se hyvä puoli, että siitä talven vähäisestä valoisasta ajasta tulee pikkuisen valoisampi :)

      Kiitos paljon kommentistasi!

      Poista
  3. Wou miten upeita kuvia! Lumi on vaan niin yksinkertaisen kaunis asia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja niinhän se on, jotenkin kaikki puut ja risutkin näyttää niin kauniilta kunnon lumipeitteen alla :D

      Poista