lauantai 21. marraskuuta 2015

HERITAGE SWAROVSKIPostauksen kuvat/video eivät ole omiani ja postaus on toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Instrumentariumin kanssa. 

Pääsin Indiedaysin Bloggers Inspiration Dayssä tutustumaan Instrumentariumin pisteellä olleisiin upeisiin Heritagen uusiin silmälaseihin. Heritage on brändi, joka tarjoaa luksusta ja ajatonta tyylikkyyttä arkeen ja erityisesti nämä Swarovskin timantein koristellut silmälasit ovat todella ylellisiä. Näitä kauniita laseja myydään yksinoikeudella Instrumentariumeissa syksyn uutuutena!

Valokuvaaja Tim Kiukas kuvasi meitä bloggaajia uutuuslasit päässämme ja oli kyllä upea tilaisuus päästä ammattilaisen kameran eteen. Yllätyin itsekin, miten hyviä kuvista tuli - luotin kyllä kuvaajaan, mutta mä en vielä osaa oikein olla kameran edessä. Olisin melkein halunnut Heritagen ruskeat lasit noihin kuviin, mutta yhdessä pisteellä olleiden ihanien edustajien kanssa valitsimme mulle noi mustat - ihan vaan koska ne oli vähän pienemmät ja siksi sopivat mulle paremmin.

Värin lisäksi silmälaseissa tietysti merkkaa moni muukin asia! Mä itse pidän pienemmistä kehyksistä ja ohuemmista sangoista, ne tuntuu istuvan itselle paremmin, kuin isommat. Lasien pitää myös olla monipuoliset, koska niitä ei oo erilaisia joka asuun mätsättäväksi. Sitä nuo Heritagen lasit ainakin olivat; ajattomalla kauneudellaan ja yksinkertaisuudellaan ne sopivat asuun kuin asuun!

Käykäähän tsekkaamassa laseista lisää täältä ja kertokaa kommenteissa, mitä tykkäätte näistä? Mitkä asiat teistä on tärkeitä silmälaseissa? Entä kävikö kukaan teistä kenties tuolla Instrun pisteellä myös?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti