maanantai 9. marraskuuta 2015

VAGABOND SHOES

Postauksen kuvat eivät ole omiani ja postaus on toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Vagabondin kanssa.

Vagabondin piste Indiedaysin Bloggers Inspiration Dayssa oli yksi niistä pisteistä, missä väkeä taisi viihtyä kaikkein eniten (ainakin itsestä tuntui siltä)! Tuolla pisteellä saimme tutustua Vagabondin syysmallistoon ja ensi kevään uutuuksiin. Instagramiin (@kiiainnanmaa) postasinkin jo suosikkini tuosta syysmallistosta, mutta kevään suosikkikengät näkyy näissä valokuvaaja Mikko Toiviasen minusta ottamissa kuvissa. (Postauksen muut kuvat: Julian Schröpel.)

Kummassakin mallistossa oli noita korkeapohjaisia tennareita, mistä tykkäsin hurjasti! Erityisesti nuo puhtaan valkoiset olivat mun mieleen. Vagabondin edustajan kanssa naureskeltiinkin, että nuo paksut pohjat sopii mulle loistavasti, kun oon niiiin lyhyt. Ekstrapituutta kaivatessani mun ei tarvitsisi etsiä korkkareita vaan voisin vetäistä jalkaani noi supermukavat tennarit. Noi oli nimittäin oikeasti mukavat jalassa, uskon että noilla kävelisi pitkänkin päivän ilman mitään ongelmaa!

Tykkäsin todella paljon nimenomaan noiden tennareiden yksinkertaisuudesta; niissä on sitä jotain, mutta silti ne ei oo liian huomiota herättävät. Mielelläni yhdistäisin nuo niin farkkuihin kuin hameisiinkin, niin arkisempaan asuun kuin juhlavaatteisiinkin. Yksinkertaiset ja neutraalin väriset kengät kun on vielä helppo yhdistää niin monenlaiseen.

Mitä te tykkäätte noista syysmalliston kengistä? Entä noista, mitkä mulla on jalassa? Oletteko paksujen pohjien ystäviä?

P.S. Nyt kannattaa käydä tsekkaamassa Instagramista Vagabondin kevätmalliston ihanuudet hashtagin #vagabondindiedays2015 takaa! Valitse suosikkisi ja regrammaa kuva hashtagein #vagabondindiedays2015 #modernvagabond @vagabondshoes . Kaikkien regrammaajien kesken arvotaan kaksi 100€ lahjakorttia Vagabond Storeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti