keskiviikko 11. marraskuuta 2015

WHITE JACKET

554

553

556

557

558

555

559

huivi Glitter | takki NewYorker | kaulakoru H&M | korvakorut H&M | pitkähihainen paita Cubus | sormukset Gina Tricot | farkut BikBok | laukku H&M | kengät H&M

Syyslomareissulla löytyneitä uusia juttuja täällä esitellessäni, mainitsin ihanan, valkoisen takin, josta tulisi kuvia vasta myöhemmin. No ne kuvat on nyt tässä! Harmittaa, kun tykkäsin asusta tosi paljon ja suurin osa näistä siskon ottamista kuvista oli tosi tärähtäneitä. Ne harvat kuvat, jotka oli tarkennettu just oikein oli sit taas sellaisia, joissa mulla oli joku hölmö ilme tai olin just korjaamassa vaatteita jotenkin paremmin päälle. Mutta näillä kuvilla mennään tällä kertaa!

Oon ihan hirmu rakastunut tuohon takkiin! Löysin sen Helsingistä Itiksen NewYorkerista, enkä vaan voinut jättää sitä sinne henkariin. Väri on ihana, vaikka vähän arka ehkä onkin (täytyy yrittää varoa, vaikka oonkin yleensä huono siinä) ja toi on niin rento, kun se on vähän oversized. Musta toi on myös tosi monipuolinen takki, menee näin farkkujen kanssa ihan koulussa tai sitten mekon tai hameen kanssa juhlapäivänä. Ja toi takki maksoi alle 30€!

Näissä kuvissa mulla ei muuten oo ripsienpidennyksiä enää yhtään silmissä (ei sillä että mun silmät näkyis juuri missään kuvassa)! Niitä oli vielä pari päivää sitten muutama, mutta mä irrottelin ne viimeisetkin pois, kun ei ne enää olleet mitenkään tyylikkäät. Se ihminen, jolla aiemmin kävin ripsiä ottamassa, ei tee niitä mun ymmärrykseni mukaan täällä enää ja kävinkin sitten eräällä toisella viimeksi. Sen käynnin jälkeen ripset oli jo heti niiden laiton jälkeen jotenkin hölmöt ja ne alkoikin irtoilla heti. Siihen paikkaan en enää halua mennä, mutta en oikein tiedä, mihin menisin. Nyt toistaiseksi mennään siis ilman ripsienpidennyksiä, mikä on varmaan ihan hyvä vaihtoehto välillä sekin.

Mitä te tykkäätte tästä takista? 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana takki ja asu :) Mä olen miettinyt myös vaalean takin ostoa, mutta vietityttää sit taas kurajäljet :( Mulla on huono askel, joka heittää kaiken takaa pohkeille, joten sekon valkoinen takki olisi varmaan liukuvärimäinen rusehtava :D Ehkä vielä joskus... :) Siihen saakka tyydyn vain katselemaan kauniita kokonaisuuksia muiden päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) & joo, toi on kyllä vaaleissa takeissa varsinkin näin syksyllä ja sitten taas keväällä loska-aikaan ongelma. Mun täytyy kans aina miettiä kaks kertaa, että mihin oon menossa ja voinko laittaa tuollaisen takin sinne, ennen kuin sen päälleni puen. Ja toivotaan, että säkin kivan takin löytäisit & vielä niin, ettei se heti sotkuisi :D

   Kiitos kommentistasi!! :)

   Poista
 2. Mäntän rock yor beauty(?) on hyvä paikka, kävin ottamassa siellä ripset ja kerran vasta huollattanut mutta olen ollut todella tyytyväinen :-)

  VastaaPoista