tiistai 3. marraskuuta 2015

INDIEDAYS BLOGGERS INSPIRATION DAY 2015

598

599

596

605

606

607

600

597

602

604

603

601

Lauantaina oli iso päivä mulle & mun blogille! Ensinnäkin, Kiia Innanmaa -blogi täytti tosiaan 1 vuotta, iso kiitos kaikille teille, jotka olette tän ekan vuoden aikana olleet aktiivisia lukijoita, tukijoita ja kommentoijia! ♥ Ja toisekseen, mut kutsuttiin Indiedaysin Bloggers Inspiration Dayhin ensimmäistä kertaa ja kokemus oli aivan huikea! Tän postauksen kuvat on kaikki tuolta Indiedaysin tapahtumasta (kiitos Mandille, kun räpsit musta noita kuvia) ja niistä voikin nähdä, että tunnelma Helsingin Maxinessa oli ihana.

Tällä kertaa Indiedays järjesti tapahtumansa siis Maxine -ravintolassa Helsingin kattojen yllä kaikkien yhteistyökumppaneidensa kanssa. Saimme siis tsekkailla Vagabondin kenkiä ja laukkuja, Olympuksen kameroita, Instrumentariumin uuteen Heritage Swarovski -mallistoon, Fresitan ja Anna de Codorniun drinkkejä, Biozellin hiusvinkkejä, Nelly.comin syksyn valikoimia ja SantaMarian sekä Tuplan herkkuja. Lisäksi paikalla oli tietysti paljon (ahtauteen asti, eli oikeasti paljon) meitä bloggaajia! Oli ihana päästä tapaamaan vanhoja tuttuja blogikavereita, uusia tuttavuuksia sekä bloggaajia, joiden blogeja on seurannut jo pitkään ja joita on salaa ihaillut!

Tulevissa postauksissa ainakin ensi ja sitä seuraavalla viikolla palataan varmaankin vielä tähän tapahtumaan, mutta tässä nyt päällisin puolin tunnelmia.

Oliko kukaan lukijoistani kenties paikalla? 

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia tuolta tapahtumasta ja onnea vielä blogin synttäreistä :)

  VastaaPoista
 2. Ooo ihania kuvia! Harmittaa ihan kun en tullut paikalle, pitää sitten joskus uusiks! ^_^ Näyttää mahtavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Ja kyllähän siellä olikin mahtavaa, suosittelen ehdottomasti, jos mahdollisuus tarjoutuu :)

   Poista