tiistai 27. lokakuuta 2015

FALL HAUL

Syyslomareissulla Espoossa, Helsingissä ja Lapissa tuli shoppailtua kaikenlaista pientä kivaa itselle ja räpsin kuvat niistä tullakseni pitkästä aikaa esittelemään ostoksia täällä blogin puolellakin! Valitettavasti näissä kuvissa alkaa jo näkyä iltojen hämärtyminen, mutta yritetään kestää se tällä kertaa... Ihan kaikkia ostoksia mulla ei tässä ole esillä, koska tää postaus olis kilometrin mittainen muuten! Yksi niistä jutuista, joita tässä ei näy, on ihana, valkoinen takki, mutta siitä tulossa kuvia myöhemmin...

538

537

Mä löysin hyvin istuvat, ihanan väriset, sopivan pituiset, korkeavyötäröiset, vähän revityt farkut!! Siis voiko olla totta? En olekaan kuin reilun vuoden etsinyt näitä ja nyt jo löysin... Kiitos BikBok! Näissä oli vielä alennusta -10€ (alkuperäinen hinta oli 64,95€) BikBokin farkkukampanjassa ja kaikenlisäksi kummitäti osti nämä ja nuo kahdet seuraavat housut mulle (myöhäisenä) synttärilahjana! Voiko parempi mäihä käydäkään? En voi tarpeeks hehkuttaa miten iloinen oon näistä ja miten kovalla käytöllä nää on ja tulee olemaan!

548

Tässä siis vielä kahdet housut BikBokista! Nää on samanmalliset housut, mutta vaan eri väriset. Päätin, että nyt kun kerrankin löytyy hyvin istuvia housuja, niin otan kerralla useammat. Näitäkin oon molempia jo ehtinyt käyttää ja oon kyllä tykännyt! Housuilla on hintaa 19,95€, joten ei todellakaan budjetti kaadu näihin housuihin. Kiitos vielä kummitädille näistä kaikista!!

539

Oon jo piiiiitkään kuolannut Cubuksen ihania velourasuja ja erityisesti tuota valkoista (jostain kumman syystä...). Oon käytännössä asunut näissä aina kotona ollessani viime viikolla! Itseasiassa nytkin istun tätä kirjoittamassa noissa velourhousuissa ja -hupparissa. Kumpikin osa maksaa 19,95€, mutta Cubuksella oli basic-tuotteissaan tarjous 3 for 2 ja toinen kummitätini osti siinä sitten samalla itselleen housut ja jaettiin loppusumma sitten meidän kesken, joten maksoin vain reilut kakskymppiä näistä.

546

BikBokista piti hakea vielä harmaana tämä ihana pitsitoppi, valkoinen ja nude kun jo löytyy ja niistä on viime aikoina tullut yksiä ihan mun lempparitoppeja. Tykkään näistä topeista, koska nää ei oo ihan niitä maailman ihonmyötäisimpiä, vaan istuu vähän rennommin päälle. Hintaa topilla oli 9,95€.

535

Mun vanha valkoinen rahapussi hajosi, sisällä oleva kolikkopussin vetoketju sanoi sopimuksensa irti. Oli jokseenkin epäkäytännöllistä, että ne kolikot oli sitten aina ihan pitkin poikin, joten etsinkin uutta lompakkoa tuolla reissulla. Glitteristä osui silmään yksinkertainen ja kaunis, valkoinen lompakko hintaan 17,910€ ja sehän lähtikin sitten mukaan.

544

Voi jukra mua inhottaa tää kuva kun noi ihanat H&M:n valkoiset kengät on jo noin likaiset! Ne on siis jo olleet käytössä, mutta halusin silti esitellä ne teille. En muista tarkkaa hintaa kengille, mutta jossain parinkympin hujakoilla se oli. Mulla on ton mallisia tennareita enemmänkin, mutta koska naisella ei voi koskaan olla liikaa kenkiä, ostin taas yhdet, hups. Rakastan noiden kenkien helppoutta ja käytän niitä oikeasti paljon, joten ei musta oo ollenkaan väärin että mulla on niitä useammat. Jos joku vain keksisi tehdä sellaisia valkoisia kenkiä, jotka eivät lainkaan likaannu...?

547

Glitterin oven edessä oli alelaari, jossa oli huiveja vitosella ja nappasinkin tän mustavalkoisen huivin siitä sitten mukaani. Toi on ihanan kevyt, mutta silti lämmin ja paljon oon tuotakin jo ehtinyt käyttää.

533

534

H&Mn koruhyllystä olisi voinut taas vaikka mitä kotiuttaa, mutta päädyin tällä kertaa vain näihin. Mulla on H&M:n kaulakoru, jossa on vaihdettavia, erivärisiä tuollaisia ympyröitä riipuksena (näkyvillä ainakin tässä postauksessa) ja sen kaveriksi ostin nuo korvikset. Ton kuvan kaulakorun marmorimaista kuvioo yhdistettynä kultaan en vaan voinut vastustaa. Kumpienkaan hintaa en muista, mutta alle 10€ taisivat olla.

540

Tigeristä ostin tälläisen ihanan muistikirjan kahdella eurolla. Marmorikuvioisia juttuja oli siellä enemmänkin, tuota vaaleanpunaista, vihreää ja harmaata. Tykkäsin melkeimpä niistä kaikista, mutta totesin, etten mä voi niitä ihan kaikkia ostaa ja valkkasin sitten tän!

536

Marmoria, marmoria, marmoria. H&M Homessa ihastuin tähän lautaseen ja nappasin sen mukaan. Hintaa taisi olla n. 7-8 €. Ajattelin käyttää tätä kynttilöiden alla tai esimerkiksi asettaa koruja tähän esille.

541

Tigeristä bongasin vielä ton söpön &-merkin ja noita kynttilöitä. Ostan useimmiten noita pitkiä kynttilöitä juuri Tigeristä, koska ne maksaa 50 senttiä kappale ja siellä on kaikkia ihania värejä (en kyllä ymmärrä miksi oon niin innoissani niistä väreistä kun lähes kaikki ostamani kynttilät on valkoisia ja harmaita, haha). &-merkki maksoi 2€.

542

Monki on sellainen kauppa, jossa kävin nyt tokaa kertaa ikinä ja kummallakaan kerralla en mitään aikonut ostaa. Viimeksi en mitään ostanutkaan mutta nyt sitten kun oltiin jo lähdössä poispäin, kävinkin vielä pipohyllyllä ja nappasin tän. Toi on ihan vaan valkoinen, ei lue mitään eikä ole mitään merkkejä, mistä mä tykkäsin. Hintaa pipolla oli 8€.

543

Vitsit tätä oli hankala yrittää kuvata! Eikä tämä ihana pitkä, lähes nilkkoihin asti ulottuva neuletakki näissäkään kuvissa pääse oikeuksiinsa (ehkäpä se sitten näkyy täällä jossain asukuvissa tulevaisuudessa...). KappaAhlin alennusrekistä (20€) löysin ton lämpöisen, mutta kevyen neuleen ja ihastuin taskuihin ja isoihin halkioihin. Tää on todella mukava päällä ja oon tätäkin käyttänyt jo!

545

Vielä viimeisenä ehkä yks ihan lempparijuttu! Nää kengät! Harmittaa kun olisin jo viime talveksi halunnut nämä kengät, mutta silloin en löytänyt mistään ja nyt nää on joka paikassa! Noi mun kenkulit on NewYorkerin miestenosastolta. Hintaa kengillä oli 29,95€. Näitä kenkiä vähän jo esittelinkin ja stailasin kolmeen eri asuun tässä aiemmin, käy siis tsekkaamassa se postaus tästä, jos et oo jo nähnyt!

Mikä näistä on teidän suosikki? Oletteko itse tehneet mitään syyslöytöjä?

24 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia oot tehnyt! :) Noistahanvois kotituttaa vaikka mitä itsellekin!

    VastaaPoista
  2. Jep! Kiitos paljon kommentistasi :)

    VastaaPoista
  3. Melkeinpä kaikki ostokset oli sellaisia, jotka voisin helposti itsekin ostaa! Jutut vaan kiveni loppua kohden! Toi olis kyllä hyvä keksintö toi valkoiset kengät, jotka ei likaannu.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin!! :) Ja niin olis, mä kun rakastan valkoisia kenkiä, eikä ne ikinä pysy valkoisina kovin kauaa... Ainakin pitäisi kehittää joku helppo menetelmä, millä ne saisi putsattua nopeasti! :D

      Poista
  4. Sori, mutta mun täytyy varmaan käydä tänään nappaamassa omaankin ostoskassiin tollanen lompakko! Mulla ei tällä hetkellä edes lompakkoa käytännössä ole, koska en oo saanu aikaseks ostaa uutta ja kiikutan mukana marimekon pikkupussukkaa. Toi on nimittäin ihan super ihana omassa yksinkertaisuudessaan!

    http://energiapistos.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei muuta kun! :) Toivottavasti löydät sellaisen! Kiitos kommentistasi :)

      Poista
  5. Ihania ostoksia! Varsinkin noi marmorijtutut aivan ihania ja täytyykin käydä tsekkaileen henkkamaukan nettikauppaa lötyiskö tuota lautasta vielä! :)

    www.tittalotvonen.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Niistä mä itsekin kovasti tykkään & kyllä mun mielestä ainakin sitä on siä ollut :) Toivottavasti löytyy!

      Poista
  6. voi eiih kuinka ihania ostoksia ! varsinkin noi ekat fakut, toi pitkä neuletakki ja noi vikat kengät on niin täydellisyyttä. oiih

    anniinx.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! Ja just ne on niitä munkin suosikkeja ! :)

      Poista
  7. "ihastuin taskuihin ja isoihin halkoihin" kyllä, tiedän mitä tarkoitit mutta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks halot oo puita? Tarkoititko kenties halkioihin?

      Poista
    2. Hahaa joo, en edes tajunnut että mulla oli kirjoitusvirhe siinä !! :D sori & kiitos kun huomautit :)

      Poista
  8. kivoja ostoksia! aivan ihanat noi punaset ja mustat farkut ja sit kans toi muistivihko <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tykkään niistä kanssa :) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  9. Ihania ostoksia siulla, kumpa itekkin löytäisin tuollaiset farkut! :) ihana blogi sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! Toivottavasti tosiaan löydät, suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan BikBokin valikoiman :)

      Poista
  10. Mulla on toi sama glitterin huivi ja se on täyttä rakkautta :)

    http://shopordiee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. liian täydellinen toi kirja :0 mutta just kivoi tuotteita oot ostellu

    VastaaPoista