perjantai 25. syyskuuta 2015

FALL ESSENTIALS

488

489

491

490

Jokaiseen vuodenaikaan liittyy Suomessa se, kun kaapin pohjalta kaivetaan ne kevättakit, talvikengät, kesäshortsit tai syksyn kumisaappaat. Syksyyn siirryttäessä vaatteet vaihtuu lämpimämmiksi ja ne shortsit ja hameet jää ehkä vähän vähemmälle käytölle. Oon jo pari viikkoo pyörinyt kotona villasukissa ja kaivanut kynttilät esille kaapin pohjalta!

1. Kynttilät. Kynttilät liittyy itsellä ainakin niihin pimeneviin syksyn iltoihin. Tuossa kuvassa on yhdet uusimmista kynttilänalusista, bongasin noi Clas Ohlsonilta joku aikaa sitten ja oon jo odottanut, että niitä pääsee käyttämään. Polttaisin kynttilöitä kesäisinkin, mutta valoisaa aikaa on niin myöhään, että välillä se tuntuu ihan hassulta. Onneksi on syksy!

2. Saappaat. Saappaita en hirveän usein käytä, mutta silloin kun käytän, niin ne ovat nuo ihanat, vaaleanpunaiset Hai-saappaat! Noi on vaan niin söpön väriset, ettei sadekelitkään harmita lainkaan niin paljon, kun muissa kengissä.

3. Lämpimät colleget. Kuvassa on mun uusimmat colleget, jotka nappasin matkaani samalla reissulla kuin nuo kynttilänjalatkin. Tekstiprinttipaita on NewYorkerista ja hintaa muistaakseni kympin tai kaksi ja toi ihana v-aukkoinen paita on BikBokista! Tollaisenaan toi on aika avonainen, mutta ostin samalla reissulla kaksi sellaista toppia, jonka yläreunassa on pitsiä ja niistä toisen kun laittaa tuohon alle niin se on just hyvä!

4. Polvisukat. Mulla on kahdet tuollaiset mustat polvisukat ja ne on niin ihanat syksyisin! Käytän noita niin paljon, että olis kyllä ihan mahtavaa omistaa useammatkin erilaiset. Millaisia polvisukkia teillä on? Mistä olette hankkineet?

Mitä te kaivatte kaapeista esiin kun kesän lämpö alkaa muuttua äkkiä pimeneviin iltoihin? 

5 kommenttia:

  1. Onko vaaleanpunaiset hait säilyttäneet värinsä? Minun vastaavissa hai-saappaissa valkoiset osat kellastuneet selvästi ja vaaleanpunaisessa näkyy kaikki tahrat ärsyttävän selvästi. Haluan kevääksi UUDET KUMPPARIT. Nuo voisin myydä vitosella jos joku ostaisi.
    Kiki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On noi kyllä säilyttänyt, tosin ei oo kyllä mahottoman aktiivisesti käyttänytkään noita. :)

      Poista
  2. Torille keväkukkien myyntiin tarvitaan rekvisiitaksi vaaleanpunaiset kumpparit! Möisitkö omasi sopivaan hintaan....paljonko? Miten tavoitan,maksu heti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, mutta en myy omiani! Hai-saappaat on aika kalliit kumpparit ja mulla on kyllä itselläkin käyttöä näille vielä!

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista