keskiviikko 23. syyskuuta 2015

ABIHUPPARI

481

484

483

482

480

Mä olin vastuussa abihuppareiden järjestämisestä Mäntän lukion abeille tänä vuonna ja tässä nyt lopputulosta. Huppareiden aikaiseksi saaminen oli melkoinen vääntö, mutta nyt ne on vihdoin meillä! Tilasimme hupparit Festimeltä ja nuo ovat siis Teejays-merkkiset. Hupparit on tosi lämpöiset ja pehmoiset päällä, sillä tuo sisusta on sellaista superpehmeää matskua. Taskut on isot ja hupparia oli saatavilla useissa väreissä sekä kahdessa eri mallissa; naisten ja unisex. Mun huppari on tollainen ihana harmaa ja naisten malli.

Painatus abi muista, kuka se todellinen vihollinen / abi remember who the real enemy is #YTL viittaa siis ylioppilastutkintolautakuntaan, joka meidän yo-kokeet tarkistaa.

Millaisia huppareita teidän koulun abeilla on? Mitäpä pidätte meidän hupparista?

8 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalle abihupparille :) Melkein harmittaa etten itse koskaan hankkinut kyseistä. Meillä tosiaan tilattiin 'abidas'-hupparit, jotka näytti enemmän virosta haetuilta piraattihuppareilta kuin abihuppareilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekin suunniteltiin abidas logoa mutta päädyttiin tähän kuitenkin... :D

   Poista
 2. tosi kivat hupparit ootte saanu :-) ja vautsi, sun hiukset on super ihanat!

  thisislifeaada.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Toi teksti on hyvä :D Mä en ees muista meidän omaa tekstiä (ei ollut kovin omaperäinen), mut kuvana meil oli kaks minionia! Värivalikoima oli iso, koska lukiokin oli iso, ja lähes kaikki sai hupparin just siinä värissä ku haluskin - itellä on punainen. Tilattiin kans festimeltä (:

  VastaaPoista
 4. Jep! :D Joo, noita oli kans monessa värissä, mutta moni otti joko harmaan, mustan tai tumman sinisen :D

  VastaaPoista
 5. meidän abihuppareissa oli fuck yea - memestä tuttu hahmo ylioppilaslakki päässä ja todistus kädessä, jossa komeili A-kirjain. Kukaan muut paitsi me abit (+ muut meidän ikäiset) ei oikein osannut arvostaa niitä :D

  VastaaPoista