sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

BOHEMIAN VIBES

387

390

388

389

391

aurinkolasit Cubus | nenäkoru Fiorella | korvikset H&M | laukku Glitter | farkkuliivi 2nd hand / Perfect Jeans | haalari H&M | kengät NewYorker

Kyllä, olen värjännyt hiukseni! Ei, en ole ottanut nenälävistystä.

Kaipasin vaaleampia hiuksia ja halusin eroon yli neljä vuotta olleesta mustasta. Siitä kyllä päästiin eroon, mutta en vieläkään ole täysin tyytyväinen. Tarkoitus oli tehdä liukuvärjäystä, mutta se ei ihan onnistunut. Nyt vain juureni ovat tummat (näyttää juurikasvulta), keskikohta vaalea ja latvat astetta tummemmat. Onneksi Custom Kauneuden ihana Salla lupasi korjata väriä niin kauan, että olen täysin tyytyväinen ja mä olenkin itse asiassa tällä viikolla käynyt jo uudessa värissä (nää kuvat on otettu maanantaina). Lopullisesta tuloksesta tulossa kuvia myöhemmin. Sopiiko mulle vaaleammat hiukset?

Mun oli vaan pakko päästä esittelemään mun uutta lempparivaatetta! Toi H&M:ltä vahingossa bongattu haalari oli aluksi mietintää aiheuttava ostos & piti useaan otteeseen kysyä niin kavereiden mielipidettä snapchatissa kuin mukana olleen miehekkeenkin sanomista kyseisestä vaatekappaleesta. Kukaan ei oikein osannut sanoa juuta eikä jaata (paitsi Emilia sanoi ison joon) ja mä sitten päätin että jos toi ei kerran oo niin räväkkä tai mielipiteitä jakava vaate kuin ensin ajattelin, niin ostin sen. Oon kyllä tyytyväinen kyseiseen päätökseen.

Tässä haalarissa musta parasta on se, että se sopii niin arkisiin tennareihin (btw nuo kuvien tennarit on samalla reissulla ostetut ja niiiiiin mukavat jalassa) kuin juhlaviin korkkareihinkin. Oon käyttänyt tätä arkisena vapaapäivän asuna ja baarireissulla ei-niin-mukavien punaisten korkokenkieni kanssa. Tossa on ihana avonainen selkä, mutta toistaiseksi oon peittänyt sen farkkuliivillä / -takilla, ennenkö saan rintaliiviennäkymisongelman ratkaistua.

Oon tarinoinut tähän postaukseen nyt paljon enemmän kuin asupostauksiini yleensä, mutta en vaan voi liikaa hehkuttaa tuota haalaria... Ehkäpä nyt kuitenkin siirrän puheenvuoron teille ja kysyn että mitä mieltä olette tuosta haalarista? Liian räväkkä vai just sopivan erottuva?

8 kommenttia:

 1. Ihanan kesäinen haalari ja sopii sulle todella hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Upea haalari<3 Haalarit on niin ihania ja helppoja vaatteita:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania kuvia ja nätti asu! :)

  http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tuo haalarin kuosi on todella ihana ja pukee sua! :3

  http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

  VastaaPoista