sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

BLOG BY THE BOOK

358

En edes muista, koska olisin viimeksi käynyt kirjastosta jotain lainaamassa ennen tätä kirjaa! Bloggaajatuttu Noora (klikkaa nimeä & pääset Nooran upeaan blogiin) vinkkasi Instagramissaan (@noorajjulia) Miki Toikkasen ja Noora Kanasen kirjasta Blog by the book BLOGIOPAS ja mun oli pakko käydä pikimmiten hakemassa tuo myös itselle luettavaksi. Olenkin erittäin iloinen, että hain kyseisen kirjan ja olen lukenutkin sen nopeasti! Mun täytyy vinkata teillekin tätä kirjaa, koska tiedän, että monet mun blogin ihanista lukijoista itsekin bloggaavat.

359

Kirjan alkuosa koostuu yleisesti blogeista kertomisesta. Aloittelevalle bloggaajalle löytyy paljon hyviä vinkkejä, jotka kannattaa ottaa huomioon blogia perustaessaan tai pitkäaikaisempaakin blogia kehittäessään. Pikkuhiljaa mennään syvemmälle bloggaamiseen ja kerrotaan mm. sponsoreista ja bloggaamista koskevista laeista, joista jokaisen bloggaajan on hyvä olla tietoinen. Kirjan loppuosa onkin useiden eri bloggaajien kertomuksia ja kokemuksia, jotka ehkä kertovat ja inspiroivat eniten.

Rakastan myös kirjan ihania pastellivärejä ja upeita kuvia, joten jo niistäkin syistä kirja kannattaa käydä lähimmästä kirjastosta lainaamassa tai ainakin tsekkaamassa. Jos kirjan haluaa omakseen, sitä saa tilattua ainakin adlibris.com:ista tästä linkistä.

Tämä ei ole sponsoroitu postaus.

8 kommenttia:

 1. Tää oli hyvä vinkki! Mä alotin aikoinani bloggaamisen ihan mututuntumalta ja kattemalta muilta, niin mietin just, että olis hyödyllistä lukea jotain aiheeseen liittyvää. Pitääkin metsästää tämä käsiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivottavasti löydät tän! :) Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. En edes tiennyt, että bloggaamisesta on kirjaa. On kyllä pakko lukaista tuo kirja :)

  Annikamikaelas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei aiheesta varmasti montaa kirjaa suomeksi ole kirjoitettukaan! Suosittelen :)

   Poista
 3. Sul on aivan ihana blogi, tykkään ulkoasusta ku se on tosi yksinkertanen :3
  Kuvatkin on tosi hienoja. Oli pakko liittyä lukijaksi ;)

  http://paula-thewolf.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Niin ihana ulkoasu sun blogilla ja noita sun vastauksia kysymyksiin oli tosi mielenkiintoinen lukea :)

  http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  VastaaPoista