perjantai 24. heinäkuuta 2015

HOW IS THE 365 PHOTOS CHALLENGE GOING SO FAR ? PART 1

Halusitte nähdä näitä 365 kuvaa (& positiivista listaa) -haasteen kuvia täällä blogin puolella aina välillä ja ajattelin tänään (haasteen 83. päivä) tulla näyttämään suosikkikuvani ja yhden listankin! Käykää lukemassa alkuperäisestä postauksesta haasteen idea, jos ette vielä ole lukeneet & lähtekää ihmeessä mukaan haasteeseen. Tän voi tietenkin toteuttaa juuri siinä määrin missä haluaa, esimerkiksi vaikka kuukauden ajan, mutta mulla tää on vuoden mittainen projekti, joka päättyy toukokuun 3. 2016 (en vieläkään osaa ajatella tota päivää koska valmistun toukokuussa 2016...).

Tähän asti haaste on mennyt hyvin, muutaman päivän kuva on unohtunut / tietoisesti jäänyt ottamatta, mutta oon sitten korvaavasti seuraavana päivänä kuvaillut enemmän. En halua ottaa tätä haastetta liian vakavasti enkä aloita alusta, jos yksi tai kaksi kuvaa jää ottamatta. Nyt mua on alkanut mietityttää, että mitä tästä tulee talven pimeydessä koulukiireiden keskellä, jos valoisaa aikaa ei vain ole, mutta sitten on kehiteltävä ongelmaan ratkaisu.

384

378

383

385

380

381

382

379

377

10 piirrettä, joita arvostan ystävässä

1. rehellisyys

2. luotettavuus

3. kuuntelee, silloin kun sitä tarvitsen

4. huumorintaju & saa mut nauramaan

5. arvostaa meidän ystävyyttä

6. on ajoissa ja pitää sopimuksista kiinni

7. riitatilanteissakin pystyy puhumaan asiat halki

8. kestää mua päivästä toiseen

9. voin olla oma itseni hänen kanssaan

10. positiivisuus

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia oot kyllä tähän haasteeseen ottanu :) Mulla menossa nyt day 24 kun alotin 1.7.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ihanaa kuulla että joku muukin on lähtenyt mukaan tähän haasteeseen! Meinaatko koko vuoden mittaisena tehdä? :)

   Poista
 2. Pakko sanoa, että on kyllä hienoja kuvia, etenkin noi kasvikuvat! :)

  -Anna

  VastaaPoista