maanantai 6. heinäkuuta 2015

HOW TO DO CURLS EASILY AND FAST !

353

Helpot ja nopeat kiharat - tässä viime viikolla lupaamani tutoriaali. Tarvitset tietysti lämpösuojan, ettet polta hiuksiasi sekä jonkun laitteen, jolla hiuksesi kiharrat. Tämä onnistuu varmasti myös suoristusraudalla kihartaen, mutta mun pitää aina ottaa useampia osioita suoristusraudan kanssa näin tehdessä, joten homma hidastuu koko ajan - kihartimella nopeampaa siis! Lisäksi tarvitset hiusharjan tai kamman ja mahdollisesti pieniä ponnareita tai hiusklipsejä, joilla erottelet hiuksesi eri osioihin. Itse en niitä yleensä käytä (näissä kuvissa vain selkeyden vuoksi), koska tämä on helpompaa ja nopeampaa ilman niitä. Mä en myöskään käytä hiuslakkaa useimmiten, mutta jos haluatte, niin sitäkin voi käyttää.

354

Pesin hiukset ennen tätä, mutta se ei ole mikään välttämättömyys. Kuivasin ne hiustenkuivaajalla ja olin jo ennen sitä laittanut lämpösuojaa hiuksiini, joten suihkuttelin vain ihan vähän lämpösuojaa ennen kiharrusta.

355

Jaan hiukseni ensin puoliksi, ikään kuin tekisin kaksi saparoa ja sitten vielä puoliksi, yhteensä siis neljään osaan. Mitä vähemmän näitä osia on, sitä rennommat ja "löysemmät" kiharat saat ja sitä nopeammin ne ovat valmiit. Ja luonnollisesti, mitä enemmän näitä osia on, sitä tiukemmat kiharat saat ja sitä kauemmin aikaa niiden tekeminen vie. Jos osioita on useampia, niitä kannattaa erotella toisistaan ja kiinnittää ponnareilla tai klipseillä erilleen toisistaan. Teen näin kun kiharran hiukseni oikein perusteellisesti useassa eri osassa, mutta nopeissa ja vähän rennommissa kiharoissa en koe sitä tarpeelliseksi.

356

Kiharran hiukseni osio kerrallaan. Kihartaessa kannattaa aina muistaa kihartaa kasvoja reunustavat osat kasvoista pois päin - se vain näyttää paremmalta. Näin hiukset eivät valu kasvoillesi herkästi ja kiharat asettuvat kauniisti. Neljän osion kihartamiseen mulla menee noin 10 minuuttia, kun taas perusteellisemmin kihartaessani aikaa kuluu vähintään 30-40 minuuttia. Joskus lyhyemmät hiukset lähellä kasvoja eivät pysy osiossaan mukana ja kiharran niitä sitten erikseen, mutta se ei montaa minuuttia vie.

357

Tässä välissä laittaisin hiuslakkaa, jos sitä laittaisin ja sitten setvisin kiharoita sormillani hieman, jotta ne ovat vähän rennommat. Sitten olenkin valmis! Protip: Jos kiireessä kiharat eivätkään ole onnistuneet, kun ne laittaa ponnarille, ne näyttävät hyvältä!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva toteutus! Kivan simppelit ohjeet, että tämmönen blondikin pysyi kärryillä :-D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, tää on niin simppeliä että pitäis pysyä kärryillä! :)

      Poista