torstai 18. joulukuuta 2014

FOX SWEETS AND FIREMEN




 Ollaan kavereiden kanssa vaihdettu joululahjoja tässä pitkin viikkoa, mä vein jo maanantaina ja vitsi tää on kyl koeviikoks ollu hirmukiva viikko!Haluan ihan ensimmäiseksi kertoa koko viikon vuoden kohokohdasta, eli tosta kalenterista. Puolivitsillä sanoin kaverille, että se olis ihan täydellinen joululahja ja sit tänään ku kävin postilaatikolla nii siä oli iso kirjekuori Oulu Firefighters Ry:ltä. Odotankin vuotta 2015 jo innolla!

Toinen aivan täydellinen joululahja mulle oli toi babylips -pussukka, missä oli noi kaikki 6 huulirasvaa! Pääsin vihdoin testailemaan tota keltastakin (se oli ainut, mitä mulla ei ennestään ollut) ja se on ihan mahtava, tän hetkinen suosikki! Siinä on ihanan raikas tuoksu. Ja jouluna, kun on tapana jakaa suklaata, mitä mä en syö, niin oon saanut nyt ihan hirveesti noita kettukarkkeja, jotka taas on mun lemppareita. Kiitos ihanat ystävät ♥

Tänään oli hirmu rento päivä, olin vaan tunnin koulussa, kun ei ollut aamulla koetta. Kerkesinkin sitten rauhassa kuvailla tossa aamulla ja oikeen laittautua. Nyt tässä on vielä ohjelmassa pakkailua ja huomiseen äikänkokeeseen kertaamista. Huomenna viimeinen koe ja sitten lähdenkin loman viettoon!

Joko teillä on alkanut loma vai ootteko perjantaihin tai lauantaihin koulussa? Ootteko saaneet / antaneet kavereille joululahjoja? 

Ihanaa joulunodotusta kaikille ja tsemppiä viä kokeita/kokeen tekeville!

10 kommenttia:

  1. Oon ihan uus seurailija, eli tää on mun eka kommentti sun blogissa.
    Mutta siis toi kalenteri, hahhaa, miks mä en oo löytäny tollasia mistään? :D Oon tainnut silmät suljettuna kulkea... Ja noi kettukarkit ois mustakin varmaan hyviä, mutta kun sain niitä pienenä ihan aina joka paikasta, jos jollain oli synttärit -> kettukarkkeja, jos joku sukulainen tuli käymään -> kettukarkkeja. Eli tykkään itse enemmän suklaasta! :D Meil alkaa perjantaina loma, lauantaina on sit se noin reilun puolentoistatunnin joulujuhla, mut en laske sitä koulupäiväks. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa saada kommentteja ja uusia seuraajia, kiitos sinulle ja kaikille muillekin lukijoille! :)
      Mä en tiiä kuin paljon noita missään kaupoissa on, mut toi on tilattu mitä ilmeisemmin netistä mulle, mut en oo varma... Joo, monet kaverit kertoo tota, mut mä olin pienenä niin allerginen, etten voinu syödä noita :D Ja edelleen oon sen verran allerginen, että en voi syödä sitä suklaata! Okei, hauskaa joulujuhlaa ja rentoa lomaa sulle! Kiitos vielä ihanasta kommentista :)

      Poista
  2. Hahaha mulle kelpais toi kalenteri!! Kivoja kuvia, itsellekki kävis toi babylips kassi :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja kuvia taas kerran ja varsinki tuo viiminen, vaikka vihaan nuita karkkeja :D No mulla on se loma alkannukki jo ja mää en oo vielä kellekkään ehtinny viiä joululahjaa, tai en kyllä anna tänä vuonna kellekkään kaverille lahjaa, poikaystävälle luultavasti annan sen sitte levillä tai ennen jos pystyn :) Ja tosi hyvää joulunodotusta sullekki ! :)

    VastaaPoista
  4. ei apua, nyt on kyl pakko sanoo et itekki haluun ton palomieskalenterin !!! ite pääsin jo onneks lomalle nyt ja kyl sitä on jotain tullu jo kavereillekki ostettua :-) ja tosi moni ostanu mulle, apua, tulee ihmeen rakastettu olo.
    mut hei ihana postaus taas kerran !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyl ihana kalenteri ;) ! Joo mäkin oon nyt jo lomalla, perjantaina loppu koulu... Kiitos ihanasta kommentista :3

      Poista
  5. kivan tunnelmallisia kuvia, tykkään kans tosta kalenterista :D
    mukavan yksinkertainen ulkoasu, tykkään. :) Bannerin teksti on vaan vähän pikselinen, se vain pisti silmään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Ja joo kukapa ei tykkäis tollasesta kalenterista ;)

      Poista