tiistai 1. toukokuuta 2018

HUHTIKUUN SUOSIKIT

ur&penn

Ivy N Rox -rannekello. Haaveilin tästä jo jonkin aikaa ja ihan maaliskuun lopulla sitten ostin tämän Ur&Penniltä. Kello onkin nyt koko huhtikuun ollut ahkerassa käytössä ja siksi pakko mainita huhtikuun suosikeissa. Tässä kellossa on sellainen ominaisuus, että se näyttää kahta aikaa yhtä aikaa. Isot viisarit pystyn asettamaan omaan aikavyöhykkeeseeni oikeaan aikaan ja kahteen kellossa olevista pikkutauluista pystyn laittamaan jonkin toisen aikavyöhykkeen kellonajan. Kätevä esimerkiksi silloin, kun reissaileva poikaystäväni kiertää ties missä maapallolla - tiedän heti tätä vilkaisemalla, paljonko kello on hänen olinpaikassaan!

black oak

Black Oak -rannekello. Toinen huhtikuun suosikki on tämä rannekello! Ostin joululahjaksi samanlaisen poikaystävälleni ja tarkoitus olikin koko ajan ostaa myös itselleni tällainen. Nyt nämä oli meillä superhyvässä avajaistarjouksessa Ratinan myymälän avajaisten aikaan, joten ostin tämän vihdoin itselleni ja lisäksi vielä pikkuveljelle, joka myös haaveili tästä kellosta jo jonkin aikaa! Meillä on siis tiimikellot!

kuukauden suosikit

Iso miesten huppari. Haluan aina olla mahdollisimman mukavissa vaatteissa kotona ja lisäksi rakasta huppareita ja neuleita, joissa on pitkät hihat. Ratinan avajaisten aikaan löysinkin tämän miesten XL-kokoisen, superpehmoisen hupparin nyt vihdoin Tampereellekin avatusta NewYorkerista. Huppari oli itseasiassa niin ihana, että oli pakko napata niitä kaksi. Koko loppukuun oonkin hengannut kotona noissa huppareissa!

huhtikuun suosikit

Ready Player One - leffa. Ihan superhauska leffa! Jankutin poikaystävälle jonkin aikaa, että haluaisin nähdä sen ja yksi torstaipäivä sitten nähtiin leffateatterissa kummankin töiden jälkeen. Iso suositus tälle leffalle!

bullet journal blogi

Dymo. Uusi lempparijuttu bujoilussa! Löysin Dymonkin Ratinan avajaisita toisesta liikkeestä, jota olinkin jo kaivannut tänne Tampereelle, nimittäin Granitista.  Oon käyttänyt tätä jo erilaissa otsikoissa, päivämäärissä ja muissa koristeluissa! Ihan superkätevä bujoiluun ja tykkään hirmuisesti tuosta lookista, jonka sillä saa aikaan!

2 kommenttia: