maanantai 7. toukokuuta 2018

TO DO LISTA - TOUKOKUU

Toukokuu ja mun toisen korkeakouluvuoden loppu lähenee. Projektit pitäisi saada viimeisteltyä ja pari viimeistä kirjaesseetä vielä suoritettua. Tämän kevään viimeinen tentti tuli onneksi suoritettua jo viime kuun lopulla. Koulujuttujen lisäksi työt tietysti jatkuu normaalisti ja toukokuussa päästään kunnolla Ratinan uuden kauppakeskuksen arkeen kiinni.

to do lista

toukokuu

1 | Lue kirjat ja kirjoita esseet. Yksi tärkeä juttu toukokuun to do listalla on vielä lukea Daniel Pinkin Drive sekä Simon Sinekin Find Your Why. Lisäksi niistä pitää tosiaan vielä kirjoitella sitten esseet. Driven aion aloittaa tänään, jotta saadaan homma etenemään!

2 | Bujon siirto. Mainitsin jo viime kuun to do listalla, että tarvitsen uuden vihkon bujoa varten toukokuusta alkaen. Aloitin sen valmistelun kyllä jo huhtikuun lopulla, mutta kaikkien koulu- ja työjuttujen kanssa mulla ei ole ollut tarpeeksi aikaa siirtää kaikkea tärkeää edellisestä vihkosta vielä uuteen. Tällä hetkellä kannan siis kahta vihkoa mukanani, joten yritän nyt heti alkukuusta saada tämän homman viimeisteltyä!

3 | Varaa aika kampaajalle. Kun kävin kampaajalla viimeksi, lopputulos oli jotain ihan hirveää: aivan liian lyhyt ja kielloistani huolimatta kerroksittain leikattu malli. Lisäksi hiukset on tosi epätasaiset ja otsatukkakin jäi silloin ihan vinoksi. Oon nyt muutaman viikon yrittänyt odottaa, että hiukset kasvaisivat, jotta voisin käydä taas kampaajalla korjaamassa mallia sellaiseksi, kuin sen haluan. Aion varata ajan johonkin kunnon paikkaan tällä kertaa, värjäyttää ja leikkauttaa hiukset ja nauttia koko rahan edestä. Jos sitten kesäksi olisi hiukset taas kuosissa!

4 | Some- ja blogiaikataulut kuntoon. Mulla on yleensä Instagram-kuvia valmiiksi muokattuna ja blogipostauksia valmiiksi ajastettuna. Oon pyrkinyt myös postailemaan Instagramiin sekä storyyn joka päivä ja lisäksi muutaman kerran viikossa postailemaan työpaikan Instatilille. Tän kevään kiireiden takia kuitenkin some ja blogi on välillä jäänyt taka-alalle, mutta haluaisin päästä taas hyvään rytmiin somen ja blogin kanssa.

5 | Valokuvia - ja paljon! Mun pitäisi räpsiä jonkin verran blogikuvia sekä kuvia työpaikan Instagram-tiliä varten. Noiden lisäksi haluan taas ikuistaa keväistä luontoa. Kunhan tämä kevät tästä etenee, haluan päästä taas Hatanpään Arboretumille kuvailemaan.

6 | Kesäloman suunnittelu. Mulla on tänä kesänä edessä kokonaiset 4 viikkoa kesälomaa, enkä halua että ne menee hujauksessa ohi niin, että olen vain kotona, enkä tee mitään sen ihmeellisempää. Tarkoitus olisi olla jonkin verran mökillä ja haluaisin myös lähteä äipän kanssa asuntoautoilemaan, joten sitä reissua pitäisi vähän suunnitella ja sopia!

Mitä sun toukokuun to do listalla on?

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat, niin pirtsakat nuo keltaiset krysanteemit! Mullakin on toukokuun to do -listalla mahdollisimman paljon Arboretumissa kuvailua ja parempaan Insta-rytmin satsaaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo kukat on kyllä ihanat! Ja arboretum on kyllä ihana paikka :)

   Poista
 2. Sun to do -lista kuulostaa hyvin pitkälle samalta mitä mullakin! Täältä löytyy myös somen aikatauluttamista, kesäloman suunnittelua, valokuvaamista ja kampaamoajan varaaminen. Niin ja mullakin alkaa mun toinen vihkoistani täyttyä uhkaavaa vauhtia, joten uuden ostaminenkin on edessä. :D Hauskaa, miten samalaiset suunnitelmat!

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kylläpä onkin samankaltaiset suunnitelmat meillä toukokuulle :D

   Poista