sunnuntai 20. toukokuuta 2018

10 POSTAUSIDEAA KESÄLLE

Musta on aina hirmu inspiroivaa lukea muiden tekemiä listauksia blogipostausideoista. Usein noilta listoilta löytyy ainakin yksi tai kaksi ideaa, jotka haluan toteuttaa, mutta ennen kaikkea tällaiset postaukset saa mut tosi inspiroituneelle ja innostuneelle fiilikselle, jolloin mun on helppo kehitellä omiakin ideoita ja yhtäkkiä mulla on pitkä lista ideoista, jotka pitäisi vain ehtiä toteuttaa! Toivon, että tämän postauksen listalla on samanlainen vaikutus jollekin toiselle!

blogi ideoita

1 | Peli-ideoita illanviettoihin. Listaa sun lemppari pihapelit, juomapelit tai vaikka korttipelit kesäisiä illanviettoja varten!

2 | Fiilistelypostaus. Musta ainakin on ihana aina välillä lueskella ja selailla sellaisia hyvänmielen postauksia. Kesällä saisi esimerkiksi mökkifiiliksiä tai sellaista kesäillan tunnelmaa kunnon fiilistelypostaukseen. Toteutin oman versioni tällaisesta viime syksynä hyggeilyfiiliksin!

3 | Perinteinen kysymys & vastaus -postaus. Koska oot viimeksi tehnyt tällaisen? Ehkä kesällä olisi vihdoin korkea aika!

4 | Ilon aiheet. Kasaa blogiin listaus jutuista, jotka tekee sut iloiseksi juuri sillä hetkellä! (Mun listaus täällä!

5 | Kesän treffi-ideat. Listaa parhaat treffi-ideat tai vaikka treffipaikat kotikaupungissasi!

postausideoita kesälle

6Numeroina -postaus. Loppukesästä voisi toteuttaa esimerkiksi kesä numeroina -postauksen tai jo aiemmin kesän aikana viikko numeroina -version!

7 | Viikon paras. Listaa sun viikon kohokohtia viikon paras -postauksen muodossa! Tsekkaa mun versio täältä!

8 | Tekemistä sadepäivälle. Listaa tekemistä kesäisille sadepäiville tai esimerkiksi stay-at-home treffi-ideoita!

9 | Kesän suosikit. Jos et tee joka kuukausi blogiisi kuukauden suosikit -postausta, jaa kesän aikana yksi postaus, johon kasaat kaikki kesän suosikkijutut!

10 | Listaa kesäisiä postausideoita tai kuvausvinkkejä kesälle. Me bloggaajat ollaan aina lukemassa näitä ja muiden vinkkejä meille rakkaista aiheista!

Minkälaisia blogipostauksia sä tykkäät toteuttaa tai lukea kesäisin?

2 kommenttia:

  1. Jee postausvinkkipostaukset on huippuja! <3 Toivon, että bongaan jonkun blogista tuon ensimmäisen kohdan postauksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäsit! Mäkin haluaisin kyllä lukea tuollaisen postauksen :p

      Poista