perjantai 18. toukokuuta 2018

KUUKAUSIAUKEAMAT BULLET JOURNALISSA

Esittelin aiemminkin jo mun kuukausiaukeamia bullet journalissa, mutta jo siinä postauksessa lupailin päivitettyä versiota kuukausiaukeamista. Huhtikuun ja toukokuun kohdalla oonkin päättänyt kokeilla jotain uutta kuukausiaukeamissani ja tänään näytän teille, minkälaiset aukeamat mulla nyt on käytössä!

Aiemman postauksen voit käydä tsekkaamassa täältä, niin näet parhaiten, miten kuukausiaukeamani ovat muuttuneet!

bujo blogi

bullet journal kuukausiaukeama

Huhtikuun kuukausiaukeamaa suunnitellessa kaipasin vähän vaihtelua. Olin jo yli vuoden verran toteuttanut kaikki kuukausiaukeamani samalla tavalla, joten selasin Pinterestiä ja löysin hyvän inspiraation omille aukeamilleni.

Tykkään ihan hirveästi noista väriteyistä yläreunoista jokaisen päivän boksin kohdalla. Merkkaan niihin päivän numeron ja musta noi selkeyttää kovasti sitä, mikä päivä on mikäkin! Varasin niiden takia myös enemmän tilaa itse päivien bokseille ja siirsin otsikon tuonne aukeaman vasempaan laitaan.

bujo kuukausiaukeama

bullet journal blogi

Yksi iso juttu, johon kaipasin muutosta vielä huhtikuun uudistuneenkin aukeaman jälkeen, oli keskiviikko. Se meni mulla aina aiemmin kahden sivun väliin ja siihen oli välillä hankala kirjoittaa, varsinkin jos oli useampi merkintä samalle päivälle. Toukokuussa korjasin tämän jättämällä pienen välin aukeaman taitteessa keskiviikon ja torstain väliin ja tykkään tästä versiosta paljon enemmän!

Toinen muutos, joka löytyy molemmilta aukeamilta on käyttämäni kynät! Aiemmin oon aina valinnut mieluisan Mildlinerin korostusväriksi mun kuukausiaukeamille, mutta huhtikuussa päätin kokeilla pastellisävyistä Stabilo Boss -kynää. Se muuten näyttää paljon kauniimmalta ja pastelliselta oikeasti, kuin mitä kuvissa vaikuttaa. Toukokuussa testailin juuri ostamiani Crayolan SuperTips -kyniä!

Kumpi aukeama on sun suosikki? Millaisia kuukausiaukeamia sun bujossa on?

3 kommenttia:

 1. Mistä oot hommannu crayola supertipsit? ���� Haaveilen niistä aina kun selaan instagramia tai katson bujovideoita �� -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh selasinkin sun blogia enemmänkin ja löysin vastauksen.. melkein jo toivoin että jostain Suomesta :( :)

   Poista
  2. Joo, ne on tosiaan ebaysta tilattu. Eipä taida Suomesta ainakaan vielä saada mistään... Toivotaan, että joskus saisi!

   Poista