maanantai 17. huhtikuuta 2017

TRENDS I DON'T GET #2

trends I don't like

Tein viime vuoden lopulla postauksen tällä otsikolla ja koska se sai niin hyvän vastaanoton (ja koska kummallisia trendejä riittää) päätin tehdä jatkoa tälle postaukselle! Tässä siis toinen osa trendejä, joista en pidä tai joita en ihan ymmärrä. Muistutan vielä, että nämä on nyt mun ihan omia mielipiteitä ja sä saat olla erimieltä!

1 | Verkkosukkahousut. Erityisesti punaiset on melko mielenkiintoiset, mutta en mä pidä muistakaan väreistä. Nyt on alkanut kaupoissa näkyä myös valkoisia ja nudeja. Mutta mun mielestä ne ei vaan näytä erityisen hyvältä enkä voi kyllä kuvitella että ne kovin mukavat päälläkään olisi...

2 | Kellohihat. Nämä näyttää kyllä joo ihan kauniilta, mutta mä en usko, että nää on kovin käytännölliset. Itse ainakin varmasti kastelisin ja sotkisin noi hihat millon ruokaan ja millon esimerkiksi käsiä pestessä ja lisäksi mietityttää, miten noi mahtuu jonkin takin alle...

3Bomberitakit. Varsinkin pitkät bomberit, mutta lyhyemmätkin. Tästä täytyy kyllä myöntää, että tiettyjen asujen kanssa ja tietynlaisella kropalla tää toimii, mutta mulle ei oikein iske. Itse en osaisi kuvitella käyttäväni tuollaista ainakaan. Tässä tosin pointsit siitä, että tämä on varmasti mukava ja lämmin vaate, joten miksi ei!

4 | Kantapäättömät kengät. Englannin kielinen termi taitaa olla "mules", ja nää on nyt kova trendi, mutta muhun ei iske. Mä en tiedä mikä näissä on, mutta ei vaan näytä mun silmään hyvältä.

5 | Röyhelöt. Jossain määrin okei, esimerkiksi off the shoulder paidoissa pieni röyhelö siinä pääntiessä on ihan kiva, mutta monissa vaatteissa nämä menee tällä hetkellä ihan yli mun ymmärryksen.

At the end of last year I published a post with a similar title and since it got such a good response (and since there is tons of weird trends) I decided to continue this post! So here is a second batch of trends I don't like or I don't quite get. I would also like to remind you that these are only my opinions and you can disagree with these!

1 | Fishnet tights. Especially red ones are pretty interesting, but I'm really not a fan of any color of these. Lately I've seen even white and nude in the stores. But I just don't think these look especially good and I can't imagine these being very comfy either...

2 | Bell sleeves. I guess these look kinda pretty, but I don't think that they are very practical. At least I would constantly get these wet and dirty with food or when I'm washing my hands. Also, I can't figure out how you would fit these into a coat or a jacket...

3 | Bomber jackets. Especially the long bomber jackets, but the shorter ones too. I do have to admit, that with certain outfits and on a certain type of a body these work, but for me they don't. I can't see myself ever wearing one. Although I do have to give some credit for these, since they must be really comfy and warm!

4 | Backless shoes. I think the correct term is "mules", and these are such a big trend right now, but I just don't get it. I don't know what it is about these, but I just don't like the way they look.

5 | Ruffles. To some extent these are okay, for example just a little ruffle at the neckline of a off the shoulder top is nice, but in so many clothes lately the ruffles are so over the top that I can't get it.

Mitä trendiä sä et ihan ymmärrä tai mistä trendistä et pidä? Ootko jostain ehdottomasti samaa mieltä tai ehdottomasti eri mieltä mun kanssa?

Which trend you don't get or like? Do you really agree or really disagree on something with me?

10 kommenttia:

 1. Oon kaikista samaa mieltä! Noista verkkosukkiksista tulee vaan stripparit mieleen, yök...

  VastaaPoista
 2. Kaikki muut paitsi toi 4. on mun ihan ehottomia lemppareita! :-D verkkosukkiksetki näyttää ihan törkeen hyviltä revittyjen farkkujen kanssa, mut en niitä kyllä ikinä yhdistäis hameeseen ku se ois jo hiukan liikaa... Mutta yks juttu mikä ei natsaa sitten ollenkaan on ihan liian revityt farkut, sellaset siis että ne on melkeen koko matkalta auki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho :D Joo, tosta oon kyllä samaa mieltä, ne ei enää näytä kauheen hyviltä! :D

   Poista
 3. Mäkään en oikeen diggaa noista röyhelöistä! :'D Jotenkin tosi kummallisen näköset :)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä röyhelöt on kivoja, jos niitä on sopivasti, mutta liika on liikaa ja joskus niitä löytyy ihan hassuista paikoista :D

  http://erikakooo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taidan olla aikalailla samaa mieltä :)

   Poista
 5. Haha apua tykkään näistä kaikista, mutta se on hyvä että kaikilla on omat jutut mistä tykkää tai ei tykkää :-D Itselläni ei tule nyt mieleen trendiä mistä en pitäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D no mut niimpä! Ei voida kaikki olla samaa mieltä :)

   Poista