tiistai 25. huhtikuuta 2017

8 SPRING & SUMMER 2017 PARTY TRENDS

party trends

Kevät ja kesä ovat yhtä juhlaa. On rippijuhlia, valmistujaisia, häitä ja ristiäisiä. Meidän suvussa on myös paljon synttäreitä tulossa ja kun katsoo toukokuun kalenteria, niin joka viikonloppu tuntuu olevan vähintään yksi juhlapäivä, jos ei useampaakin! Näyttääkö teidän kalenterit samalta?

Mä oon yrittänyt viime aikoina etsiä kivaa mekkoa erityisesti siskon rippijuhlia silmällä pitäen, mutta mahdollisesti muihinkin kesän kemuihin. Mitään supermahtavaa ei vielä oo sattunut eteen, mutta netti selatessa ja kauppoja kierrellessä on pistänyt silmään muutama selkee trendi, jotka tän kevään ja kesän juhlapukeutumisessa tulee näkymään ja ajattelin ne jakaa tänään teidän kanssa!

1 | Paljaat olkapäät. Oli kyse sitten naru-olkaimista, off the shoulder -malleista tai aukoista olkapään kohdalla, paljaat olkapäät on in!

2 | Kietaisumekot. Nämä tuntuvat nyt tehneen paluun moniin kauppoihin!

3 | Kukalliset printit. Joka keväinen klassikko ja kukkaprinttiä löytyy nyt monenlaisista mekoista, paidoista ja hameista!

4 | Vekkihameet. Vekkihameet ja vekit mekoissa ja jopa paidanhelmoissa tuntuu olevan the juttu tällä hetkellä!

5 | Valkoinen pitsi. Monissa kaupoissa on tullut viime aikoina vastaan myös valkoisia pitsimekkoja, -paitoja ja -hameita. Varsinkin, jos kesällä on vähän rusketusta, niin tämä trendi näyttää varmasti tosi hyvältä!

6 | Pastellivärit. Kukkaprinttien lisäksi tämä tuntuu olevan joka keväinen trendi, mutta tänä keväänä muiden pastellivärien ohitse erityisesti vaaleanpunaista näkyy!

7 | Laskeutuvat materiaalit. Kauniisti laskeutuvat materiaalit ja kevyet kankaat on tärkeä juttu kevät- ja kesämekoissa!

8 | Näyttävät korvakorut. Mainitsin tämän trendin jo huhtikuun mood boardissa, mutta isot ja näyttävät korvakorut on tän kevään ja kesän trendi!

Mikä näistä on sun suosikkitrendi?

Spring and summer are just one big celebration. There are confirmation parties, graduation parties, weddings and christenings. In my family there is also a lot of birthdays coming up and when I look my calendar for May, it looks like every single weekend has at least one party if not more! Does your calendar look like that too?

Lately I've tried to find a cute dress especially for my little sister's confirmation, but also possibly for other summer parties. So far I haven't found anything I really like, but while browsing through the internet and walking around stores I've noticed these few trends that you will see in parties this spring and summer. Today I just wanted to share these trends with you!

1 | Bare shoulders. Whether it's spaghetti straps, off the shoulder -styles or cut outs on the shoudlers, bare shoulders are in!

2 | Wrap dresses. These seem to have made a comeback to a lot of stores!

3 | Floral prints. A classic trend that comes back every spring and now you can see a floral print in a lot of different dresses, shirts and skirts!

4 | Pleated skirts. Pleated skirts and pleats in dresses and even on shirts are the thing at the moment!

5 | White lace. I've also seen a lot of white lace dresses, -shirts and -skirts  in the stores lately. Especially if you have a bit of a tan in the summer, this trend will look really good!

6 | Pastel colors. Like floral prints, this seems to be a trend that comes back every spring, but this spring, especially light pink is really popular!

7 | Drapy and flowy materials. Light materials that just drape beautifully are really important in spring and summer dresses!

8 | Statement earrings. I already mentioned this trend in my April mood board, but big and bold earring are a trend this spring and summer!

Which of these is your favorite trend?

10 kommenttia:

 1. Halusin tulla vain huikkaamaan, että selailin sinun vinkkipostauksia läpi ja ne ovat kyllä tosi hyödyllisiä tällaiselle tuoreelle bloggaajalle :) Hyviä ideoita ja vinkkejä, kiitos niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Mahtavaa kuulla, että niistä on ollut apua! :)

   Poista
 2. Mä olen tänä keväänä erityisesti alkanut ihailla ja haaveilla itselle tuollaista vaaleaa hametta, joka vasemmassa yläkulmassa heti on ♥ Vero Modalla viimeksi kiertäessä sellaista ihailin ja meinasin jo sellaista sovittaa, mutta entä jos en osaisikaan käyttää sellaista :'D Ehkä seuraavan kerran vain sovitan sitä ja jos se tuntuu hyvältä niin ostan ja opettelen käyttämään - sellainen kun käy aika moneen erilaiseen tilanteeseen ja menee myös viileämpinä kesä/syys päivinä kun on malliltaan pidempi :)

  Ihan mielettömän kiva postaus taas kerran ja mikä kesä kaipuu, kun katselee näitä kuvia ;) Kohtakohta pääsee pukeutumaan taas kevyemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Mää oon sitä mieltä että jos joku vaate tai tuote jää tuolla tavalla mietityttämään ja vaivaamaan, niin kyllä se kannattaa sovittaa ainakin. Sittenhän sen tietää! Ja jos sovittamisen jälkeenkin haluaa vielä miettiä, niin siinä mä sanoisin että jos mietit sitä ja muistat ajatella asiaa vielä seuraavana päivänä tai myöhemmin, niin kannattaa ostaa ja tuut varmasti käyttämään sitä. Jos taas et enää muista koko asiaa sen kummemmin, oli ehkä ihan hyvä jättää ostamatta.

   Kiitos paljon! No niimpä! Mää jo ootan että vois sukkahousut unohtaa ja kulkee paljain säärin hameissa ja shortseissa! :)

   Poista
 3. Oi vitsi, tykkään itekkin kyllä noista kaikista mitä tuossa mainitsit! Voi kumpa kesä tulis jo ja pääsis pukeutumaan kaikkiin söpöihin vaatteisiin!♥

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus ja kauniisti kasattu kollaasi! :)

  VastaaPoista
 5. Keväällä kyllä tuntuu olevan kaikkee ja varsinkin huhtikuussa tuntuu olevan tyyliin joka toinen päivä jollai mun luokkalaisella synttärit :D Oon kyllä itekin syntyny huhtikuussa, että ei siinä...

  liveloveanddraw.blogspot.com

  VastaaPoista