tiistai 12. huhtikuuta 2016

PLANNER LOVE

planner

Postaus on toteutettu yhteistyössä Heidin ja Planner Lovers Finland:in kanssa.

Viime viikolla postilaatikkoon saapui tälläinen ihana paketti, jonka Heidi mulle lähetti kalenterin koristelua varten ja jotta voisin esitellä näitä ihanuuksia teillekin!

planner lovers finland

heidi's little planner

washi

washi teippi

washi tape

Paketista paljastui kasa ihania, söpöjä Heidin tarroja sekä kaksi kokonaista rullaa ja paljon pienempiä pätkiä erilaisia washiteippejä. Näissä kuvissa ei todellakaan ole kaikki, varsinkin noita tarroja on vielä rutkasti enemmän, mutta valitsin kuvaan vain söpöimmät! Heti paketin aukaistuani oli pakko päästä koristelemaan muutama sivu kalenterista noilla (& muutamilla teipeillä, jotka mulla jo oli) ja nyt pääsin nää aukeamat esittelemään teillekin.

Valitsin esiteltäväksi tyhjiä aukeamia tulevalta keväältä & kesältä, joten päivämäärät menee heinäkuullekin. Parhaaltahan kalenteri näyttää ainakin omaan silmään silloin, kun koristeluiden lisäksi se on täynnä aikatauluja ja muistutuksia, mutta niitä kaikkia en halua blogissa aina paljastaa. Mä tykkään pitää koristelut; tarrat, teipit, piirustukset ja muut melkolailla minimissään, että jää tilaa kaikille niille oikeille merkinnöille.

filofax

kalenteri

koristeteippi

calendar

Tää viimeinen aukeama on ehdottomasti mun suosikki, koska toi sadepisarateippi on niin söpö! Se oli kyllä ehdottomasti parasta tossa Heidin lähettämässä paketissa! Ja tällä aukeamalla osallistuinkin Planner Lovers Finland -blogin Planspiraatio -haasteeseen, joka valitettavasti on nyt jo umpeutunut. Uusi haaste on kuitenkin julkaistu eilen, joten se kannattaa käydä tsekkaamassa täältä!

P.S. Jos aihe yhtään kiinnostaa, kannattaa myös viikonloppuna olla kuulolla! Silloin ehkä jotain kivaa teillekin, vink vink!

Mikä koristelemistani aukeamista on sun suosikki? Entä koristeletko itse kalenteriasi, planneriasi tms?

14 kommenttia:

  1. oi ihania ♥ varsinkin tarroja tykkään kalenteriin laittaa vaikka muutama söpö washi teippirullakin löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! Joo, mulla ei oo tarroja aiemmin ollut, mutta noi on kyllä ihan huippuja! Teipeilläkin on helppo ja kiva koristella kalenteria ja muita askarteluita, suosittelen :) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  2. Onpa noissa tarroissa söpöjä pöllöjä ja ihanan happaman näköisiä ukkospilviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä!! Noi pöllöt ja ukkospilvet on munkin suosikkeja :) Kiitos paljon kommentistasi! :)

      Poista
  3. Tulipa kiva näköinen kalenteri! Tykkään itekin piirrellä sivuille kaikenlaista ja joskus nuorempana leikkelin lehdistä erilaisia pieniä kuvia ja sanoja joita liimailin sivujen piristykseksi. :-) Tollanen teippirulla olis kyllä tosi söpö lisä kalenteriin!

    http://mypartofworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Joo, mäkin välillä piirustan jotain pientä! Toi onkin muuten hyvä idea, täytyy joskus kokeilla! Kiitos paljon kommentistasi! :)

      Poista
  4. Onpas kiva idea tuunata kalenteria! Pinkki vesipisarateippi on söpö :)Oma työkalenteri kaipaisi tosiaankin jotain piristystä, niin ankea se on :D

    PS. Kauniita valokuvia tuolla portfoliossasi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja joo, tota on paljon mukavampi käyttää, kun se näyttääkin hyvältä!! Ja ei vaadi paljon rahaa, aikaa tai edes taitoa, voi tehdä just oman näköisensä, että suosittelen kokeilemaan ;) Ja hei ihana kuulla ♥ Kiitos paljon kommentistasi, Katja!

      Poista
  5. Voi kuinka suloinen sisältö paketista paljastuikaan! <3

    VastaaPoista
  6. Voi eikä miten söpöjä! Tuo pisarateippi on kyllä erityisen ihana <3

    VastaaPoista
  7. Ihania tarvikkeita! Tiiätkö voiko noita ihan ostaa jostain? Mä tykkään kans koristella kalenteriani ja oon yrittäny etsiä netistä just ton tyylisiä koristuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Teippejä ainakin voi, tosin en osaa sanoa mistä juuri nuo teipit on :D Mutta esimerkiksi teippitarha.fi -osoitteessa on kivoja teippejä :) Noi tarrat on Heidin etsy-kaupan tarroja, mutta valitettavasti Heidin kauppa on nyt lopettanut...

      Poista