perjantai 15. huhtikuuta 2016

MY FAVORITE BLOGS


Tänään esittelen teille mun suosikkiblogeista parhaimmat! Luen monia blogeja ja löydän jatkuvasti uutta luettavaa, mutta näitä blogeja oon seurannut jo pidempään. Toivottavasti tässä on teille jotain uutta kivaa luettavaa!

Ensimmäisenä suosikkina on pakko mainita ihanan hymyilevän Millan Lack of Colour -blogi! Millan blogissa parasta on ehdottomasti upeat asukuvat ja hauskat DIY:t. Millan tyyli haastaa kokeilemaan uutta ja unohtamaan turhat säännöt asujen kokoamisessa. Ihan loputon inspiraation lähde!

Seuraavana esittelyssä ihanan Mariannen Stay Fresh -blogi! Mariannen tyylissä yhdistyy naiselliset ja sporttiset elementit, mistä mä pidän kovasti. Mariannen blogista löytyy niin kauneusjuttuja, treenijuttuja kuin hyvännäköisiä reseptejäkin, mutta mun suosikkeja on upeat asupostaukset ja Mariannen tyyliprojektiin liittyvät postaukset!

Reetan Fashionstatement -blogissa yks ihania juttuja on se, miten Reetalla on oma tyylinsä - niin asujen kuin kuvienkin suhteen - ja sen tunnistaa. Reetan tyyli on kuitenkin samaistuttava ja hänen asuistaan on helppo saada inspiraatiota. Parasta hänen blogissaan onkin ehdottomasti upeiden valokuvien lisäksi kerta toisensa jälkeen ihastuttavat asupostaukset!

Ollakseni rehellinen, Saijan Saijis -blogiin ensimmäistä kertaa törmätessäni mulla oli siitä vähän ristiriitaiset fiilikset, enkä tuolloin edes liittynyt lukijaksi. Myöhemmin kuitenkin huomasin eksyväni blogiin yhä uudelleen ja uudelleen, sain hurjasti inspiraatiota omaankin tekemiseen ja lopulta ihastuin Saijan tyyliin ihan täysin! Nyt se onkin yksi ehdottomia suosikkeja! Parasta Saijan blogissa on ihanat sisustusjutut, kauniit asut ja huolitellut valokuvat.


Viimeisenä muttei vähäisimpänä Liisan Elizaveta -blogi! Tämän blogin tyylistä ja kuvista voi ehdottomasti sanoa samaa, kuin Reetan blogista: niissä on oma tyylinsä ja sen tunnistaa. Arvostan, sitä, kun ihmiset tekee juttuja omalla tavallaan! (Oikeastaan kyllä kaikista näistä blogeista voi sanoa samaa, mutta erityisesti näistä kahdesta...) Liisan blogissa parasta on kauniit, huolitellut asut ja upeat valokuvat!

Luetteko jotain näistä blogeista? Entä mikä on teidän suosikkiblogi?

P.S. Käykäähän laittelemassa mulle kysymyksiä Q&A -postausta varten vielä tänne!

6 kommenttia:

 1. Ihana löytyää uutta luettavaa! Näistä oon seuraillut aikasemmin vain Saijan blogia, mutta muutkin pääsee ehdottomasti lukulistalle. :-) Mun suosikkiblogi taitaa kuitenkin olla Annika O.!

  http://playingwithmylifeviivi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiva kuulla että löytyi luettavaa :) Ja mäkin kyllä luen Annikan blogia! :)

   Poista
 2. Aika samoja suosikkeja meillä! :) Mutta miksei sitä laatublogeja lukisi.. :D

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista