sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

5 INSPIRING INSTAGRAM ACCOUNTS TO FOLLOW

135

Selailen paljon Instagramia inspiraation toivossa. Löydän ideoita niin pukeutumiseen, diy-juttuihin kuin bloggaamiseenkin! Ajattelin tulla jakamaan suosikkini, jotta tekin voitte käydä tsekkaamassa nämä inspiroivat feedit!



INGRIDNILSEN. Ingrid on iloinen ja positiivinen youtubeen videoita tekevä nuori nainen. Katson myös hänen videoitaan paljon ja seuraan häntä instagramissa aktiivisesti. Kuvat on aina jotenkin todella inspiroivia ja pitkälle ajateltuja, hyvin otettuja otoksia. Tykkään!



MINNABAE. Minnalla on vähän erilaisia kuvia verrattuna edelliseen. Minnan kuvissa näkyy selkeä teema. Vaikka nopeasti selaisi instagramia, Minnan kuvan huomaa aina ja siihen kiinnittää tarkempaa huomiota. Minnan kuvia löytää myös hänen ihanasta blogistaan Back to the milky way!



BETHANYNOELM. Toinen nainen, jonka olen ensin löytänyt Youtubessa ja sitten alkanut seurata myös instagramissa. Videoiden lisäksi Bethany suunnittelee vaatteita, en kyllä tiedä, saako niitä tilattua suomeen, mutta inspiroivia kuvia niistä ainakin löytää tuota Bethanyn instagramista.



ASPYNOVARD. Jep, another youtuber. Paljon inspiraatiota pukeutumiseen ja hiusten laittoon, ruokakuvia ja mielettömän söpöjä kuvia Aspynista ja hänen poikaystävästään Parkerista. Kannattaa tsekata myös Aspynin videot youtubesta, sillä ne on ihanan positiivisia ja todella kivaa katsottavaa!



MIUKUNEN. Ah, niin ihanan mustavalkoista. Miian kuvissa näkyy ihana klassinen tyyli ja tollainen minimalistinen mustavalkoisuus, jota mä rakastan. Todella inspiroivia kuvia!

8 kommenttia:

  1. Kiitos tästä, nää lähtikin melkein kaikki seurauslistalle :p

    http://kaisakaisan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. ¨Tosi kiva postausidea ja kiva saada uusia ideoita seurattavien listalle! :) Itsekin olen aikamoinen instagram hirmu ja sitä tulee selattua useaan otteeseen päivässä :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) juu, noita kannattaa kyllä käydä seuramassa, niin on ihanaa selailtavaa ! :3

      Poista
  3. Rakastuin tohon miukusen instaan, kiitos :-)

    VastaaPoista
  4. Apua, huomasin tän postauksen vasta nyt kun blogien selaaminen kn vähän jäänyt! Kiitos tuhannesti :)

    VastaaPoista