maanantai 23. maaliskuuta 2015

SPRING ESSENTIALS

119

120

Jokaiseen vuodenaikaan liittyy Suomessa se, kun kaapin pohjalta kaivetaan ne kevättakit, talvikengät, kesäshortsit tai syksyn kumisaappaat. Musta erityisesti kevättä ja kesää kohden mennessä se on ihanaa aikaa, mutta kyllä sitä pitkän kesän jälkeen on iloinen myös kumisaappaiden lisääntyneestä käytöstä ja syksyn lehtien väreistä! Ei nyt kuitenkaan sen enempää mennä syksyyn vielä näin maaliskuulla, vaan perehdytään juttuihin, joita kaivan keväisin kaapinpohjalta!

1. Nahkatakki. Toi takki on jo jonkun aikaa mua palvellut, mutta aina se vaan on yhtä ihana! Talven aikana sitä ei ihan hirveesti tuu käytettyä, mutta ai että on ihanaa ottaa se käyttöön taas keväällä. Ihan vielä en ole se päällä tarjennut pyöräillä kouluun auringosta huolimatta, mutta pian on sen aika...

2. Kevyemmät huivit. Kevään näkee katukuvassa siitä, kun naisten muhkeat villahuivit alkavat vaihtua kevyempiin, joillain ehkä jopa kukallisiin, keväthuiveihin. Mullakin kukallinen löytyy, mutta suosikki on ehdottomasti tuo mustavalkoinen ja se onkin jo muutaman kerran kaulassa ollut tälle keväälle.

3. Kamera ja putket. Valokuvaan kyllä ympäri vuoden, mutta talven hämärällä se jää huomattavasti vähemmälle. Auringonvalo, päivien pidentyminen ja luonnon eloon herääminen saavat mut kasvamaan kiinni tohon kameraan, sillä rakastan maisemien ja kasvien ja muun Suomen kauniin luonnon kuvaamista yli kaiken!

4. Aurinkolasit. Varsinkin silloin, kun on lunta maassa, on ulkona todella kirkasta ja vielä kyllä lumien sulamisen jälkeenkin on kirkasta ja silloin jo ihanan keväistä ja kesäistä. Musta on ensinnäkin tärkeetä suojella silmiä auringon haitallisilta säteilyiltä, mutta lisäks ne on sairaan hyvännäköiset! Kerroin tässä postauksessa unelmien aurinkolaseistani, toivottavasti löydän ne pian!

5. Hameet. Vihdoin! Vihdoin on tarpeeksi lämmintä, että lähes tarkenen kulkea ulkona sukkahousuissa ja hameissa. Kevään tullessa ja kesällä mulla näkeekin monenmallista ja näköistä hametta, kuvassa tän hetkiset lempparit; tumma uusi maksihame, raidallinen kynähame ja vaaleanharmaa kellohame.

Tässä tuli muuten koostettua mulla kevään edetessä yleisimmin nähty asuyhdistelmä: nahkatakki, hame, ehkä joku huivi ja aurinkolasit ja kamera luonnollisesti aina mukana! Ei muuta kun tennarit jalkaan ja menoksi!

Mitä te kaivatte esiin keväisin? Löytyykö teidän listalta kenties jotain samaa mun kanssa?

2 kommenttia:

  1. Aurinkolasit on se juttu, mitä ite ainakin kaivan jostain kätköistäni aina kevään saapuessa. Yleensä vaatteita ei tartte ees sen pahemmin kaivella mistään kaappien pohjalta, koska ite ainakin käytän kesävaatteitakin talvellakin :D.. Hieman paha tapa, jos ihan totta puhutaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pakko kyllä myöntää, että mielelläni mäkin kulkisin hameissa ynnä muissa kesät talvet, muttakun oon vaan sellane vilukissa ettei tarkene, varsinkaan kun en kulje autolla kouluun vielä.... :D hyvä jos sä tarkenet! :)

      Poista