torstai 10. elokuuta 2017

OLEN ONNELLINEN KOSKA...

Mä oon jo pitkään ollut sitä mieltä, että välillä on tärkeää pysähtyä miettimään niitä asioita, jotka tekevät mut onnelliseksi. Liian paljon tulee ajateltua että olisipa sitä ja tätä ja keskityttyä niihin asioihin, jotka elämästä puuttuu. Kun hetkeksi pysähtyy miettimään niitä asioita, joita elämässä jo on, ei voi olla olematta onnellinen ja kiitollinen niistä! Tänään siis taas yksi listaus asioista, jotka tekevät mut onnelliseksi juuri nyt!

onnellisuus

1 | Mulla alkaa tällä viikolla kesäloma!! Käytännössä se on jo alkanut, koska mulla oli eilen viimeinen työpäivä ennen lomaa, mutta virallisesti lomapäivät alkavat vasta sunnuntaista. Oon oottanut tätä koko kesän!

2 | Vietettiin poikaystävän kanssa pari viikkoa sitten ihana päivä Särkänniemessä ja oon vieläkin niin onnellinen siitä! Yhteinen päivä Särkänniemessä oli yksi niistä kolmesta asiasta, jotka todella, todella halusin tämän kesän aikana tehdä ja kun alettiin jo lähestyä elokuuta, ajattelin ettei me ehkä ehditäkään. Sopiva päivä kuitenkin löytyi, sattui vielä olemaan mielettömän hyvä keli koko päivän ja tämä oli ehdottomasti yksi tämän kesän kohokohdista!

3 | Mun työharjoittelu on ohi ja olen jo saanut kaikki raportitkin kirjoitettua! Vielä on muutama pikkujuttu hoidettavana, mutta ainakin se pahin - eli noiden raporttien kirjoittaminen - on ohi!

4 | Mun uusi lävistys ei ole tulehtunut! Otin nyt neljättä kertaa lävistyksen vasemman korvan rustoon ja se on kahdesti aiemmin tulehtunut ja kerran revennyt irti. Nyt näyttää siltä, että neljäs kerta toden sanoo ja ainakin toistaiseksi se on lähtenyt paranemaan hyvin!

5 | Mun pyörä on taas kunnossa! Viime syksyn jäljiltä mun pyörän molemmat kumit oli vähän tyhjentyneet ja kun keväällä laitoin ne kuntoon niin ei mennyt kauaa kun takakumi puhkesi taas. Äiti lopulta vaihtoi sen ja sitten se ei kuitenkaan pitänyt ilmaa ja äiti vei pyörän vielä maalle ja huolsi sitä siellä paremmin. Nyt se vihdoin näyttäisi olevan kunnossa ja vaikka oon pyöräillyt enemmänkin niin molemmat pyörät näyttäisi pitävän ilmaa hyvin!

asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi

6 | Pääsen pian taas mökille! Koska kesäloma alkaa, niin pääsen taas mökille, jippii! Aiotaan mennä tällä kertaa sinne yhdessä mun poikaystävän kanssa ja oon niin innoissani siitä!

7 | Olen ottanut käyttöön uuden bullet journalin. Tiedätkö sen fiiliksen, kun avaat uuden, tyhjän vihkon ja pääset tietyllä tavalla aloittamaan alusta? Se on ihan parasta!

8 | Vietettiin ihana treffi-ilta poikaystävän kanssa viime viikolla. Hän keksi viedä mut minigolfaamaan, mikä ei olis mulle tullut kyllä mieleenkään. Vaikka hävisinkin, mulla oli hauskaa ja tein jopa yhden hole-in-one:n! Golffauksen jälkeen käytiin vielä jätskillä. Paras treffi-ilta pitkään aikaan!

9 | Tulevaisuudessa on tapahtumassa paljon kivoja juttuja. On vain ihanaa, kun on jotain mitä odottaa! Ensi vuonna on esimerkiksi tulossa uusia työkuvioita, joita odotan innoissani ja syksyn aikana päästään poikaystävän kanssa juhlimaan sekä ensimmäisten treffien vuosipäivää että seurustelun aloittamisen ensimmäistä vuosipäivää. Paljon muutakin kivaa on tiedossa, mutta niistä sitten lisää ajallaan!

10 | Osaan tehdä jauhelihakastiketta! Äiti opetti sen mulle joku aika sitten ja nyt tehtiin tällä viikolla pikkuveljen kanssa ihan kahdestaan jauhelihakastiketta, ilman äipän apua, ja se jopa onnistui!! (Mä en siis ole kauhean etevä keittiössä, mutta parempaan päin nyt, haha!)

Mitkä asiat tekevät sut onnelliseksi juuri nyt?

6 kommenttia: