maanantai 18. heinäkuuta 2016

5 INSPIRING QUOTES

Mä oon viimeaikoina haeskellut inspiroivia, motivoivia ja positiivisia viboja herättäviä quoteja mun DIY planneria varten. Planneri ei nimittäin ole vielä valmis, esimerkiksi haluaisin tehdä kunnolliset ns. välilehdet, joihin noita quoteja voisi laittaa. Mulle kalenteri ja to do -listat ja aikataulut ja suunnittelu tuovat niin paljon motivaatiota ja energiaa itse asioiden tekemiseen, etten edes tarvitse mitään quoteja siihen - mutta onhan se nyt paljon nätimpää, kun planneri on koristeltu!

Oon muuten jakanut näitä quoteja aiemminkin, ensimmäinen osa löytyy täältä!Mä en osaa selittää miksi, mutta tää lause jotenkin puhuttelee mua syvästi. Haluan ymmärtää tän niin, että positiiviset energiat houkuttelee positiivisia energioita ja negatiiviset energiat negatiivisia. Joten jos kaipaat positiivisia asioita, ole positiivinen itsekin!Se on asenteesta kiinni, right? Joka päivä voi olla hyvä päivä, jos vaan päättää niin ja tekee omilla ajatuksillaan ja valinnoillaan siitä hyvän päivän!Elämässä pitää keskittyä siihen positiiviseen. Ei täällä muuten jaksa. Oon oppinut, että kaikella on hyvätkin puolensa, jos niitä haluaa miettiä. Liian helposti jäädään vaan valittamaan, keskitytään kaikkeen siihen mikä meiltä puuttuu ja mikä on pielessä, eikä siihen, mistä ollaan kiitollisia, mitä meillä jo on ja mikä kaikki on hyvin.
Tää postaus ei oo nyt mitään muuta kun "let's spread positive vibes", mutta edelleen: positiivisen kautta. Mä haluan olla kiltti ja usein oon vähän liiankin kiltti, mutta uskon tähän lauseeseen.
Tää on näistä ehkä voimakkain lause ja sellainen, joka on eniten herättänyt ajatuksia. Mutta oikeasti, usein kaikki rajat ja esteet on sun itsesi päässäsi sulle asettamia. Kaikkein vaikeinta on aloittaminen eli se, että pääsee niiden omien kynnysten ja rajojen yli, out of the comfort zone niin sanotusti.

Mikä näistä on sun lemppariquote?

8 kommenttia:

 1. Viimenen on ihan ehdottomasti mun lemppari! Mä oon vahvasti sitä mieltä, että elämässä voi saavuttaa lähes kaiken haluamansa jos vaan on valmis tekemään töitä sen eteen ja ns. menemään omien rajojensa ulkopuolelle:)

  VastaaPoista
 2. Toka on mun lemppari! Usein mä oon aatellu, et mikään ei mee hyvin, jos muut ihmiset tekis siitä huonon, mutta se on totta, että pitää olla positiivinen ite, että voi olla hyvä päivä. Toki myös muut ihmiset vaikuttaa ;)

  annileipoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai muut ihmiset ja asiat vaikuttaa, mutta on oman asenteen varassa, miten näihin ihmisiin ja asioihin suhtautuu ;)

   Poista
 3. Pidin eniten tuosta toisesta! Tänäänkin paistaa aurinko ja lähes 20 lämmintä, on tosiaankin hyvä päivä pitää hyvä päivä :). Toisaalta joskus on hyvä pitää huonompikin päivä, muuten hyviin päiviin turtuu.

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oot oikeessa :) kyllä huonojakin päiviä saa olla, mutta mä nään asian niin että itse voi vaikuttaa siihen päivään, eikä se riipu esimerkiksi säätilasta ;)

   Poista
 4. Tuo toka on ehkä munkin suosikki, vaikka kivoja ovat kaikki. Ihanan positiivisia! :)

  VastaaPoista