lauantai 2. heinäkuuta 2016

8X PALJASTUKSIA

Tässä postauksessa on luvassa kahdeksan paljastusta, salaisuutta ja uutta juttua minusta! Tulee kyllä kerrottua taatusti jotain sellaista, jota edes mun kaverit ei musta tiedä! Ja tämän postauksen saa toteuttaa muutkin, näitä olisi hauska lukea!

absolutisti

Salainen haaveeni on lavatanssit. Kun joku joskus veisi mut sellaisiin "vanhanaikaisiin" lavatansseihin, jossa valssattaisiin, humpattaisiin ja ennen kaikkea tangottaisiin!

Ulkonäössäni muuttaisin mun ihon! Se on sellainen asia, jonka kanssa aina välillä pääsen sinuiksi mutta jotenkin nyt viime aikoina on huonosta verenkierrosta, arvista, haavoista, atooppisesta ihottumasta ja mustelmista kirjavat jalat ja kädet alkaneet ärsyttää...

Pelkään vieraita koiria. Oon allerginen koirille ja koska niiden kanssa ei oo paljon ollut tekemisissä, en oikein tiedä miten niiden kanssa pitäisi olla. En muutenkaan ole eritysesti koira- tai kissaihminen tai mikään muukaan eläin-ihminen... Ei mulla sinänsä mitään esimerkiksi koiria vastaan, muttei puolestakaan. Täytyy kuitenkin mainita, että yksi pieni koira on mun sydämen valloittanut ja häntä en kyllä enää pelkää!

paljastus

Iso päätös elämässäni oli lopettaa alkoholin juonti kokonaan. Tai en mä nyt tiedä oliko se niin iso ja lopullinen päätös, koska voinhan mä joskus vielä päättää että juonkin! En siis mikään absolutisti ehkä ihan ole, mutta päätin tuossa keväällä muutama viikko abbiristeilyn jälkeen, että mä en enää juo alkoholia. Siihen on monta syytä, joista yksikään ei ole se, että olisin joskus vetänyt jäätävät kännit tai että mulla olisi ongelmia alkoholin kulutuksen kanssa. Kyse ehkä enemmänkin sellaisista asioista kuten siidereiden turhat kalorit ja se, että kokis on paremman makuista ja halvempaa!

Minua nolotti kun ala-asteella join vahingossa vastapäätä istuneen pojan maitolasista. Ei siinä sinänsä vielä mitään, mutta oon allerginen maidolle. Koko loppupäivän oli melkoisen huono olo!

Monet eivät tiedä että pelaan ns. nörttipelejä kuten Hearthstone ja League of Legends. Mä viihdyn tollasten kohtuu simppeleiden pelien parissa, varsinkin noista ensimmäisen, koska siinä ei vaadita varsinaista taitoa vaan taktiikkaa.

iho ongelma

Haluaisin kokeilla personal trainerin valmennusta. Vaikka oonkin salilla käynyt jo aika paljon (mm. tällä viikolla 3 kertaa), olisi kiva, kun joku kertoisi mitä tehdä, miten tehdä ja miten paljon, että saisi toivottuja tuloksia.

Haluaisin pystyä tekemään yhden jalan kyykkyjä ja leuanvetoja. Edes pari toistoa. Pistoolikyykkyjä oonkin reenannut, leuanvetojen harjoittelussa pitäisi petrata...

Paljastinko itsestäni jotain, mitä et tiennyt? Tai pystytkö kenties samaistumaan näistä johonkin?

10 kommenttia:

 1. No, onneksi LoL on kaikkea muuta kuin simppeli, jos simppeliyttä haluaa ni suosittelen tutustumaan HOTS'iin -, lyhyemmät pelit ja rankediakin pääsee pelaamaan kohtuu nopeasti.

  Anyways, todella kiva postaus tällänen :D! Mulla itellä on vähän sama tilanne alkoholin kanssa, vaikka alaikänen oonki, et joskus voi ehkä ottaa tai sitten ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, eihän LoL ehkä helpoimmasta tai simppeleimmästä päästä oo, mutta ei hankalimmastakaan :D Kiva kuulla, että tykkäsit :)

   Poista
 2. Mulla on käyny melkeen sama juttu ton maitolasin kanssa. Oli koulu-uinnit, ja oltiin siis tulossa uimasta. Joku oli ilmeisesti ottanu vahingossa mun pyyhkeen, joten nappasin vahingossa mun kaverin pyyhkeen, joka oli samannäkönen ku mulla. Oli vähän noloo... Onneks uintien jälkeen koulu loppu, mutta oli se silti tosi noloo...

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus, voisin kyl toteuttaa tän itsekin! Ja mäkin haluaisin kyl osata tehä leuanvetoja ja pistoolikyykkyjä, just edes sen pari toistoa.. :--D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toteuta vaan ;) Joo, ne on onneks ihan saavutettavia tavotteita! Tänään melkein sain jo yhden jalan kyykyn niin että toinen on koukussa, ei siis ihan pistoolikyykkyä kuitenkaan :D Mutta kyllä se siitä!

   Poista
 4. Vitsit kun näitä oli kiva lukea! :D Toi lavatanssihaave on tosi sympaattinen ja tavallaan samaistunkin siihen. En vaan osaa tanssia kauheen hyvin, niin en ehkä kehtais lähteä, vaikka saisinkin poikaystävän jotenkin houkuteltua mukaan :D Viime kesänä kesätöissä oli yks työkaveri, joka kävi paljon lavatansseissa ja sen juttuja kuunnellessa koko lavatanssikulttuuri alkoi kuulostaa vaan ihan käsittämättömän kiehtovalta!

  Ja hatunnosto hei tuosta alkoholin juomisen lopettamisesta! Mun mielestä tosi rohkee päätös varsinkin tässä kulttuurissa, missä tuntuu, että on outolintu, jos ei juo. On kuitenkin tosi paljon parempi miettiä syitä juomiselle/juomattomuudelle kuin juoda vaan siksi, että kaikki muutkin juo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja joo, en mäkään osaa tanssia eikä mulla ole minkään sorttista rytmitajua, mutta tanssimisesta tulee silti niin hyvä fiilis, että sitä pitäisi päästä tekemään useammin! Ja sitä paitsi, tanssimaan oppii vain tanssimalla, että jos jättää lavatanssit väliin koska ei osaa tanssia, niin ei kyllä ikinä opikaan! ;)

   Joo, ton päätöksen jälkeen oon kyllä huomannut, että aiheuttaa kummastusta monissa, varsinkin kun oon näin nuori! Mutta mää pidän pääni, juokoon muut tai olkoon juomatta, teen tän silti siks koska musta tuntuu hyvältä tehdä näin! :)

   Poista
 5. Vau, hatunnosto tuolle alkoholinkäytön lopettamiselle! Käytkö yhä kuitenkin ravintoloissa/baareissa vaikka et alkoholia juokaan? Vai koetko paremmaksi pysytellä ravintoloiden ulkopuolella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja käyn kyllä! Ei mun oo tavallaan pakko pysyä pois ravintoloista ettei tulis mielitekoa juoda, koska kyse ei siis oo siitä, että mä en sais juoda jonkun dieetin tai sen takia, että mulla olis ongelma alkoholin kanssa, vaan kun mä en halua juoda! Voin siis hyvin olla porukassa, jossa muut juo ja käydä baarissa ja tanssia ja nauraa ja tavata uusia ihmisiä ja pitää hauskaa, vaikka itse joisinkin vain limsaa! Olin jo ennen tuota päätöstä useimmiten kuskina tai muuten selvinpäin... :)

   Poista