torstai 7. heinäkuuta 2016

5 THINGS THAT MAKE ME HAPPY RIGHT NOW

Viime aikoina on tapahtunut paljon isoja asioita, eikä kaikki niistä oo olleet niin iloisia juttuja. Hyvän ystäväni kanssa keskustellessani todettiin kuitenkin, ettei voi jäädä jumiin niihin ikäviin asioihin, vaan pitää keskittyä positiivisempiin. Siksi listaankin tässä postauksessa 5 asiaa, jotka tekee mut onnelliseksi just nyt!

positiivisuus

1 | Treenaaminen sairastelun jälkeen! Olin tuossa pari viikkoa nuhaisena, kuumeisena ja ehdin pienen vatsataudinkin sairastaa ja nyt kun viime viikolla pääsin taas treeneihin täysillä kiinni tuon tauon jälkeen, niin on kyllä ollut niin hyvä olo taas treenatessa ja varsinkin tulosten parantuessa!

2 | Asuntojen etsiminen! Vaikka mulla onkin jo melkoinen stressi tästä asiasta, koska ei oo enää hirveän paljoa aikaa etsiä sitä asuntoa, niin niiden katseleminen netissä ja asuntonäytöissä käyminen on ollut mukavaa.

3 | Ystävät! Silloin, kun kaikki ei mee ihan putkeen, ystävät on kaikki kaikessa. Mä oon onneks niin onnekkaassa asemassa, että mulla on ollut ystäviä mun tukena, kun oon sellaisia tarvinnut.

lifestyle

4 | Mustikkapiirakka. Mun on jo pari viikkoa jostain syystä tehnyt mieli mustikkapiirakkaa ja yritin pari päivää sitten leipoa sellaista, mutta taikina ei jostain syystä noussut ja piirakasta tuli ihan kivikova. Tänään äiti leipoi sitten sitä mustikkapiirakkaa ja söin jo palasen ja menen syömään toisen, kunhan saan tämän kirjoitettua.

5
| Kiire. Tää on näistä jutuista ehkä kummallisin, mutta kuten oon aiemminkin sanonut, mä en osaa vaan olla paikallani. Nautin pienestä kiireestä ja aikataulusta, joka ei jätä tilaa turhalle jahkailulle. Työt, landella sekä Tampereella reissaaminen, vpk, blogi, asuntojen etsintä ja ystävien tapaaminen on täyttäneet mun kalenteria viime aikoina.

Mikä tekee sut onnelliseksi just nyt?

10 kommenttia:

 1. Äh, nyt mäki haluun mustikkapiirakkaa! Meillä oli jääkaapissa niitä Fazerin pieniä mustikkapiirakoita, mutta söin eilen vikan :(

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus Kiia ♥ ja oon kyl sun kaa samoil linjoil, kantsii keskittyy elämän positiivisiin puoliin ennemmin :) asunnon etsiminen oli mustakin tosi kivaa haha! :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja! Sai itsenkin positiivisemmalle tuulelle :)

  ♥: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'

  VastaaPoista
 4. Voi noi kuvat! <3 Mulla on ollut jo monta päivää sellainen fiilis, että haluisin kuvailla sadepisaroita just vastaavalla tavalla, mutta ulkona on satanut niin tiiviiseen tahtiin, ettei sinne ole oikein iljennyt mennä pidemmäksi aikaa seisoskelemaan.. :D Ja täälläkin onnistuin herättämään mustikkapiirakan himon, ääh! Sellainen piirakka missä on rahkaa joukossa, on ihan täydellistä :D

  http://unelmannuppuja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, mäkin kävin noi nappaamassa vaan äkkiä, ei kauhean kauaa viitsinyt sateessa päivystää :D Ja sit ei muuta kun leipomaan ;)

   Poista
 5. Ihania positiivisia juttuja oot kuitenkin kaikesta huolimatta löytänyt ♥ Ja mun mielestä asuntojen katsominen on ihan parasta!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista