sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

FLORAL PRINT & WIDE LEGS

309

312

315

311

310

313

314

aurinkolasit Cubus | nahkatakki Cubus | kaulakoru Seppälä | laukku Guess | haalari Gina Tricot | sormus Gina Tricot | kengät H&M |

Ihana ystäväni Marianne ehdotti, että mentäisiin kuvailemaan ja olin onnesta soikeana - yleensä mulla kun on kuvaajana kameranjalka ja kännykän kaukolaukaisin-sovellus. Asukuvista kiitos kuuluu siis Mariannelle & lintujen lentoa tossa koskella kuvasin mä. Tässä asussa nyt päällä paljon uusia juttuja; haalari, kengät ja takki.

Viimeisenä päivänä ennen kevätjuhlaa kiertelin kauppoja Ideaparkissa kaverini Ninan kanssa ja en ollut oikeastaan edes etsimässä päättäriasua - ajattelin laittaa saman mekon mikä on jo monessa muussakin juhlassa ollut päällä. Sattumalta kuitenkin katselin Gina Tricotissa että ompas kivan näköinen maksimekko tuossa ja ajattelin sovittaa sitä ja ehkä laittaa sen päättäreihin, jos sen ostaisin. "Mekkoa" ihmetellessäni siinä huomasin sen kuitenkin olevan leveälahkeinen haalari ja hetken sitä epäröityäni kiikutin sen kuitenkin sovituskopin kautta kassalle ja kotiin.

Ja koska ton haalarin lahkeet on niin pitkät (tai mun jalat niiiiiin lyhyet), mun oli pakko ostaa samalla reissulla myös superkorkeat korot, jotka löysinkin sitten H&M:ltä. Korkeista koroistaan huolimatta nuo kengät on oikeastaan melko mukavat jalassa, eikä tuo haalarikaan ole ollenkaan sellainen kankea juhla-asu, niinkuin monet mekot ovat. Tässä asussa tunnen oloni paitsi mukavaksi myös itsevarmaksi!

Mitä tykkäätte? Onko haalarit teille ihan no-no vai käytättekö kenties itsekin? 

2 kommenttia:

  1. Rakastuin ihan täysin noihin kenkiin, wow! ja olet myös hirmu kaunis <3
    thisislifeaada.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep noi on kyllä ihanat kengät! :) kiitos paljon <3

      Poista