maanantai 1. kesäkuuta 2015

MAY FAVES


Tiisu / Tänään sä musta hullaannut. Pirteä, kesäinen kappale - mä tykkään! Biisissä on jotenkin todella ihana tunnelma ja tuun aina tätä kuunnellessa todella hyvälle tuulelle. Kuulin tän joku aika sitten radiossa ja yllätyin todella positiivisesti, kun en artistista ollut koskaan aiemmin kuullutkaan. Tykkään hänen äänestään ja erityisesti tästä  biisistä. Onko Tiisu teille jo vanha tuttavuus vai kuulitteko tän ekaa kertaa?

292

Uudet aurinkolasit. Kerroin jo ostospostauksessa vihdoinkin löytäneeni nämä aurinkolasit ja oon näitä käyttänyt erittäin paljon toukokuun aikana. Oon iloinen, että näille on ollut käyttöä ja aurinko on paistanut ja lämmittänyt!

293

Pörröviltti. Sain mun ihanalta mummilta synttärilahjaks tälläisen valkoisen viltin ja tää on niiiiiiin söpö, ettei mikään! Vaikka toukokuussa onkin ollut lämmintä ja aurinkoista niin mä oon vilukissana tarvinnut tollaista lämmintä vilttiä aina välillä iltaisin. Enhän ole ainut?

294

Autoilu. Kuvassa näkyy mun uus ihana avaimenperä ja rakkaan autoni avaimet ja ne kuvaa tässä tapauksessa autoilua. Sain vihdoin ajokortin toukokuun alussa ja oon päässy kulkeen itekseni ja just sillon ku tykkään ilman että tarvis kysellä kyytejä tai ihmetellä julkisten aikatauluja (jotka on järkyttävän harvat ja epäjärkevät täällä pikkuisessa kaupungissamme). Rakastan autolla ajamista!

291

Ananas-kuoret. Samassa ostospostauksessa jossa esittelin aurinkolasit, esittelin myös nää puhelimen kuoret ja musta nää on vaan niin mielettömän söpöt että oli pakko laittaa ne tähänkin! Mitä pidempään noita oon käyttäny niin sitä enemmän oon alkanut tykkäämään noista. Oli ihan outoa kun otin noi lakkiaisiin pois puhelimesta (koska noi ei musta oo mitenkään juhlavat eikä vaan sovi sellaseen) ja mun puhelin tuntu niin ohuelta ja pieneltä.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Ajattelin että haluaisitko tehdä jotain postausta siitä miten sä luet ruotsia ja millon alotat, miten teet lukusuunniteöman ja kuinka paljon luet päivässä yms? Itseäni kiinnostais kun yo-koe häämöttää ja en oikein tiedä mitä lukea..toki teillä varmasti eri kirjat käytössä mutta noin pääpiirteittäin olis kiva tietää x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvä idea! Sellainen postaus tulee lähiaikoina ilmestymään tänne blogiin, kiitos paljon ehdotuksestasi & tsemppiä yokokeeseen sekä luku-urakkaan! :)

      Poista