lauantai 14. helmikuuta 2015

WANHOJEN TANSSIT 2015

83

Nyt ne on ohi ja jatkoistakin alan pikku hiljaa toipua, vaikka oli kyllä semmoset pirskeet että ei oo heti toisia. Me tanssittiin täällä siis jo torstai-iltana ja sit perjantaina aamulla. Tanssit meni tosi hyvin, pikkumokia sattu kaikille, mut ne ei mitään haitanneet! Oli todella ihanat tanssit ja ihan mahtavat jatkobailut!

85

86

87

Perjantain tanssien jälkeen käytiin vanhalla alakoululla jakamassa muksuille karkkia ja kuuntelemassa opettajien loputtomia kehuja siitä, miten kivat mekot ja kampaukset meillä on. Sitten pääsi kotiin ja mekko vaihtui vähän lyhyempään helmaan ja lähdettiin kohti jatkopaikkaa.

88

89

Meillä oli hirmu hyvä ryhmähenki tuolla loppujen lopuksi, sovittiin vanhat kaunat ja unohdettiin menneet riidat ja juhlittiin meidän onnistuneita tansseja porukalla! Jatkoilla oli hyvää ruokaa, loistavaa musiikkia ja parasta seuraa. Ja tylsät juhlathan ne olisivat olleet, jos ei mitään olisi sattunut ja ambulanssihan sinne lopulta soitettiin. Sain allergiakohtauksen perunalastuista, joita oli mennyt maissilastujen sekaan, mutta siitä selvittiin melko vähällä ja sitten juhlat jatkuivat aamuun asti!

90

Kertokaa omista tanssi- ja jatkokokemuksistanne, olen utelias! Lisää kuvia ja videota meidän tansseista löytyypi täältä, jos jotakuta kiinnostaa!

Hyvää ystävänpäivää vielä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana mekko x) saako kysyä mistä on ostettu ja paljon mahtoi olla hintaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mun mekko on serkun vanha, hän on sillä muutama vuosi sitten tanssahdellut ja sen silloin jostain ulkomailta tilannut. Hinnasta en tiedä.

   Poista
 2. Aivan ihana mekko! :-)

  http://oonajohannaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista