sunnuntai 8. helmikuuta 2015

KEVÄINEN VIIKONLOPPU

73

Tiedän, että olen erittäin aikaisessa, mutta mä oon jo kerennyt viikonloppuna fiilistellä kevättä ja kesää! Perjantaina oli ihanan aurinkoinen sää ja mä päätin lähteä vähän kameran kanssa ulkoilemaan koulun jälkeen. On niin ihana tunne, kun ei ole pimeää, kun tulee koulusta kotiin, vaan jopa valoisaa ja aurinkoista!

70

74

71

Lauantaikin alkoi yhtä aurinkoisesti, vaikka iltapäivästä jo satoikin taas lunta. Heräsin aamulla jo ennen kahdeksaa ja ehdin ikuistaa ihanan violetin auringonnousun (kuvia siitä jossain toisessa postauksessa). Fiilistelin ikkunan takaa lauantain aurinkoa aamupäivän, luin nimittäin terveystiedon yokoetta varten tässä työpöydän ääressä. Iltapäivästä lähdinkin sokerointiin ja laittamaan kynsiä vanhojen tansseja varten, jotka tosiaankin on jo alle viikon päästä!

72

75

Toivottavasti ensi viikko on yhtä aurinkoinen ja keväinen, varsinkin nuo meidän tanssipäivät!


Miten teidän viikonloppu meni? Oliko siellä aurinkoista? 

4 kommenttia:

 1. Moikka! Ihania kuvia sulla täällä blogissa ja paljon :) Jos innostaa niin pistä joskus meille töihin joku kuva niin vois julkaista lukijankuvana. Voi kun riittäisi vielä itselläkin intoa kuvailla vapaa-aikana niin vois kehittää omaakin kuvaustaitoa. Ja ylpeä kummipoika kiittää huomioista ihanaista kummitätiään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voisin joskus vaikka laittakin, siihen kuvakilpailuun osallistuinkin viime kesänä :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Viimeisen kuvan kohdalla jäin hetkeksi miettimään, missä kohtaa on tarkennus, mutta kyllä se sieltä hetken päästä löytyi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi viimeinen kuva on vähä haastava, mut musta siinä oli muuten nii kiva tunnelma, että halusin sen laittaa. Kiitos kommenyistasi :)

   Poista