tiistai 3. heinäkuuta 2018

KIITOLLISUUSPÄIVÄKIRJA - OSA 2

Maaliskuun lopulla jaoin ensimmäisen osan tällaisesta postauksesta. Kirjoitan joka kuukausi mun bullet journaliin 50 asiaa, joista olen kiitollinen ja oon halunnut jakaa näitä asioita täällä blogissakin. Musta on tärkeää muistaa välillä keskittyä niihin positiivisiin juttuihin ja muistaa olla kiitollinen siitä, mitä jo on. Tämä postaus on omistettu juuri sille!

Tsekkaa postauksen ensimmäinen osa mun kiitollisuuden aiheille tammi-, helmi- ja maaliskuulta! Tästä postauksesta löytyy mun kiitollisuuden aiheita huhti-, touko- ja kesäkuulta.

hatanpään arboretum

"Ratina vihdoin auki". Ratinan uuden kauppakeskuksen avaaminen oli toki hieno juttu monella tapaa, mutta mulle se tarkoitti ennen kaikkea reilun tunnin työmatkan lyhentymistä vartin työmatkaksi. Helpottaa elämää niin paljon, kun työvuoro matkoineen ei vie koko päivää, vaan ennen töitä tai töiden jälkeen ehtii esimerkiksi viettää aikaa perheen, kavereiden tai poikaystävän kanssa tai vaikka siivota kotona tai tehdä koulujuttuja.

"Ihana synttärilahja poikaystävältä". Toukokuussa vietettiin mun synttäreitä ja sain poikaystävältä ihanan paketin, jossa oli monta juttua, kuten lahjakortti vaateliikkeeseen ja mun lempparikarkkeja. Edelleen oon joka päivä hirmu iloinen yhdestä lahjan osasta, nimittäin kauniista ja käytännöllisestä vesipullosta, jonka sain. Se on mulla käytössä joka päivä, mukana joka paikassa ja itseasiassa nytkin tässä tietokoneen vieressä, että voin hörppiä vähän vettä pitkin päivää!

"Sain nukkua pitkään". Todella kiireisen kevään jälkeen ensimmäiset vapaapäivät tuntuivat ihanilta ja olivat kyllä jo ihan tervetulleita. Sain nukkua pitkään tarkoitti sitä, että nukuin 9 asti ja vitsi että oli hyvä fiilis!

"Uusi kasviystävä". Oon erityisen taitava tappamaan kasveja. Joskus ne kuivuvat kuoliaaksi ja toisinaan hukutan ne veteen. Toukokuussa päätin taas kokeilla uuden mehikasvin kanssa, josko hän eläisi vähän pidempään ja ainakin toistaiseksi meillä on hänen kanssaan mennyt hyvin. Tykkään kasveista kotona, mutta pitäisi vain opetella pitämään ne elossa, niin voisin hankkia enemmänkin kuin tuon yhden!

"Poikaystävä aina jaksaa kuunnella". Oon hirmu kiitollinen siitä, että mun rinnalla on ihminen, joka jaksaa aina kuunnella mun huolia, murheita, itkua ja stressaamista välittämättä siitä, miten väsynyt hän on tai miten turhia mun huolenaiheet hänestä on tai miten suuria tai pieniä asioita mulla on mielenpäällä. Hän vaan on aina siinä mua varten ja arvostan sitä kovasti!

kiitollisuuspäiväkirja

kiitollisuus

"Neljän päivän vapaat". Ai että. Sen jälkeen kun muutaman kuukauden ajalle on mahtunut sormilla laskettava määrä vapaapäiviä ja niinäkin päivinä on tullut tehtyä töitä tai kouluhommia kotoa käsin, neljä vapaapäivää putkeen tuntui todella ihanalta. Sai kaikessa rauhassa siivota kotona, lukea kirjaa, bujoilla ja kirjoitella blogipostauksia.

"Poikaystävä suostui vihdoin katsomaan Big Hero 6 -leffan". Big Hero 6 on yksi mun kaikkien aikojen lempparielokuvista ja poikaystävä taas ei juuri välitä piirretyistä eikä yleensä suostu katsomaan leffoja, jotka mä oon jo nähnyt. Tiesin kuitenkin, että saan hänet ylipuhuttua, koska sain hänet ylipuhuttua myös katsomaan Frozenin, joten muutaman kuukauden jankutuksen jälkeen katsottiin yhdessä Big Hero 6 ja olin tosi iloinen!

"Pitkä juhannusvapaa". Oon nähtävästi tämän kesän aikana ollut tosi kiitollinen vapaapäivistäni, mutta se on kai hyvä syy siihen! Mun esimies järjesti työvuoroja niin, että sain viikon mittaisen vapaan juhannuksen aikaan ja pystyin olemaan monta päivää mökillä. Ihan parasta!

"Poikaystävä tuli töihin mua vastaan". Hänellä oli aiemmin tapana tulla useinkin mua töihin vastaan, mutta kun olin muutaman kuukauden Ideaparkissa töissä, hän ei sinne asti tietenkään tullut. Nyt kun oon ollut Ratinassa töissä, hän on useampanakin päivänä taas pyöräillyt mua töihin vastaan. Ihanaa lähteä illalla töistä kotiin, kun jo kauppakeskuksen pihalla odottaa oma rakas eikä tarvitse yksin polkea kotiin.

"Törmäsin kummitätiin torilla". Toinen mun kummitädeistä asuu Espoossa ja näen häntä suhteellisen harvoin. Juhannuksen aikaan käytiin mun mummun kanssa kotipaikkakuntani torilla hakemassa vaarille uusia perunoita ja sattumalta törmäsin mun kummitätiin ja hänen poikaansa siellä! Ei olla nähty pitkiin aikoihin ja oli tosi ihanaa nähdä kumpaakin!

Mistä sä oot kiitollinen juuri nyt?

4 kommenttia:

 1. Ihana hyvänmielen postaus! Mä oon ollut viime aikoina kiitollinen siitä, että sain kuin sainkin töitä. Myös onnistuneet kuvat ja kiva Turkureissu ovat ilahduttaneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei vitsi, onnittelut duunipaikasta - ihan huikee juttu!

   Poista
 2. Siis tällaiset postaukset ovat vain parhaita. Hyvää mieltä ja iloa pikkuasioista ei vaan voi olla liikaa <3

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista