maanantai 23. heinäkuuta 2018

IHANIA YKSITYISKOHTIA KOTONA

Julkaisin viime keväänä postauksen otsikolla tervetuloa mun kotiin. Tänään otan teidät taas mun kotiin pienelle esittelykierrokselle, mutta keskitytään mun tän hetken suosikkiyksityiskohtiin kotona!

Keväällä myös muutama päivä tuon asunnon esittely -postauksen jälkeen Sukhilta otettiin muhun yhteyttä ja ehdotettiin yhteistyötä. Lähdin mielelläni mukaan, kun kyseessä on yritys, jolla on niin hieno tarina! Sukhi on nepalia ja tarkoittaa onnellista. Sukhi onkin ottanut sydämenasiakseen niin asiakkaidensa onnen, kuin mattojen valmistajienkin onnen. Mattoja valmistetaan Nepalin lisäksi Intiassa, Marokossa ja Turkissa ja Sukhi varmistaa, että mattoja tekevät käsityöläiset saavat hyvän palkan tekemästään työstä ja voivat työskennellä hyvissä olosuhteissa.


sukhimatot

sukhi

1 | Villamatto Sukhilta. Sain tämän yhteistyön tiimoilta Sukhilta ihanan, niiiiin pehmeän Ayush villamaton, joka on kyllä ehdottomasti yksi mun lempparijutuista kotona. Pidän tuota mattoa mun sängyn vieressä, joten aamulla kun nousee sängystä ja ensimmäisenä varpaat osuu tuohon pehmeään villaan, ei harmita lainkaan nousta! Sukhin valikoimasta löytyy myös trendikkäitä, "salmiakkukuosisia" Beni Ourain -mattoja, jollaisesta oon vähän haaveillut!

rapputaulu

2 | Rapputaulu. Tämä ihana kirjaintaulu on näkynytkin jo useammassa mun postauksista, mutta sille on syynsä! Tykkään niin paljon tollaisesta rapputaulun tyylistä ja on ihan parasta, kun voi itse vaihtaa siihen sopivan tekstin. Mulla on nyt pitkään ollut tuossa saksankielinen lainaus Mark Forsterin biisistä Zu Dir, mutta alkaa kyllä olla aika vaihtaa se. Saa nähdä mitä seuraavaksi keksin! Onko ehdotuksia?

3 | Mehikasvi. Rapputaulun edessä pidän söpössä betoniruukussa söpöä mehikasvia. Ruukku on löytynyt itseasiassa Prismasta ja tämä viimeisin kasvi Granitista. Oon jo yhden mehikasvin onnistunut hukuttamaan tässä ruukussa ja tämä nykyinenkin on itseasiassa kuvan ottamisen jälkeen muuttunut alhaalta vähän keltaiseksi ja huonovointiseksi, joten saa nähdä, onnistunko vielä elvyttämään sitä. En tiedä miten voi olla niin vaikeaa pitää elossa yhtä pientä mehikasvia!

sisustus ideoita

4 | Valotaulu. Mulla on joku juttu selvästi näiden taulujen kanssa, johon saa itse vaihtaa tekstin. Rapputaulun lisäksi suosikkijuttuja on siis valotaulu! Näitä multa löytyy itseasiassa kaksi. Pienempi on mulla makuuhuoneessa ja siinä lukee mun ja poikaystävän nimet ja keskimmäisellä rivillä nimien välissä on sydän. Tätä isompaa pidän olohuoneessa ja tähän vaihdan tekstiä useammin!

5 | Sininen seinä. Tästä voin olla kiitollinen asunnon entiselle omistajalle, joka on maalannut olohuoneeseen kauniin, tummansinisen seinän. Yksi niistä jutuista, miksi halusin kovasti tähän asuntoon muuttaa! Olohuoneen tummansinisen seinän lisäksi makuuhuoneen yksi seinä on maalattu harmaaksi, mistä myös pidän kaikkien mun valkoisten huonekalujen keskellä.

sisustusblogi

6 | Tuoreet kukat. Koti tuntuu kaikkein eniten kodilta silloin, kun se on vasta siivottu ja olen käynyt hakemassa kaupasta kimpun tuoreita kukkia. Tulppaanea, ruusuja, harsokukkia tai mun uusimpia lemppareita, eli neilikoita. Ne vain piristävät niin paljon!

Onko muilla rapputauluja tai valotauluja? Mistä löydätte inspiraation erilaisille teksteille niihin?

4 kommenttia:

 1. Valotaulu löytyy ja tällä hetkellä siinä lukee "take it easy & drink coffee". Neilikat ovat myös mun lemppareita. <3 Ihanaa ja lämmintä viikkoa sinulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on hyvä teksti kyllä!! :) Ihanaa viikoa sinullekin ♥

   Poista
 2. Ihania yksityiskohtia – toivottavasti pääsemme näkemään myös kokonaiskuvia lisää, teillä on niin kaunista!

  VastaaPoista