torstai 5. heinäkuuta 2018

TO DO LISTA - HEINÄKUU

Heinäkuu on täällä ja on siis aika kasata to do lista heinäkuulle. Mun kesäloma alkaa ihan parin viikon päästä, mutta sitä ennen ja senkin aikana riittää heinäkuussa tekemistä. Ennen kaikkea aion kuitenkin rentouta ja nauttia kesästä!

to do lista

kesän to do lista

heinäkuu

1 | 100 vinkkiä bujoiluun -postaussarja. Pari viikkoa sitten julkaisin ensimmäisen osan postaussarjasta, jossa jaan 100 vinkkiä bujoiluun. Postauksen toinenkin osa on jo valmiina, mutta loput kahdeksan vaativat vielä vähän työstämistä.

2 | Uimaan & minigolfaamaan. Uiminen ei oo mun lempparijuttuja kesässä, mutta se kuuluu kesään. Oon kyllä juhannuksena käynyt järvessä, mutta sitä ei varsinaisesti voi laskea uimiseksi. Ollaan sovittu treffit tämän asian tiimoilta poikaystävän kanssa, kunhan sopiva päivä osuu kohdalle. Uimisen lisäksi edessä on meidän kesään kuuluvat minigolftreffit!

3 | Bullet journalin valmistelu elokuulle. Joka kuukauden lopulla tietysti valmistelen seuraavan kuukauden sivuja bullet journalissa, mutta ensi kuussa mulla jatkuu koulu ja haluan valmistella muutamia sivuja sitä varten.

4 | Kirjojen lukemista ja esseetä.  Oonkin jo maininnut tekeväni esseitä syksyä varten valmiiksi kouluun ja sama projekti jatkuu edelleen. Tällä hetkellä on menossa mielenkiintoinen, mutta hiiiirmu pitkä kirja. Sen lukemiseen on mennyt pidempään, kuin ajattelin, joten tässä kuussa mun on pakko tsempata!

5 | Viimeiset työvuorot ennen kesälomaa. Mun kesäloma alkaa ihan pian, mutta sitä ennen edessä on vielä ihan muutama työvuoro!

6 | Nauti kesälomasta. Vaikka mulla on joskus tapana siirtää asioita to do listalta toiselle ja vältellä niiden tekemistä, tämän aion kyllä toteuttaa heti!

2 kommenttia: