lauantai 7. heinäkuuta 2018

7 TAPAA KÄYTTÄÄ WASHIA BULLET JOURNALISSA

washiteippi

1 | Peittämään jotakin. Leuchtturm1917 -vihkoissa on valmiina sisällysluettelo, mutta halusin tehdä siitä omannäköisemmän. Peitin olemassa olevat tekstit ensin korjausteipillä, jottei teksti näkyisi valkoisen washin alta. Washilla saa myös pienet virheet kätevästi piiloon!

2 | Erotttamaan osioita toisistaan. Mä käytän usein pientä washin palaa erottamaan erilaisia osioita toisistaan. Esimerkiksi mun viikkoaukeamalla on kaksi pientä osaa, joiden väliin yleensä laitan palan washia ikään kuin rajaksi.

bullet journal blogi

3 | Viimeistelemään sivun alaosa. Mulle käy välillä niin, että saan sivun muuten valmiiksi, mutta sen alaosaan jää vähän liikaa tyhjää tilaa. Jotta sivu näyttää viimeistellyltä, laitan siihen vähän washia ja usein myös tarroja.

4 | Koristeena. Yksinkertaista sivua on helppo piristää värikkäällä washinpätkällä!

washi bujossa

5 | Otsikon alla. Viime kuussa laitoin mun habit trackerin otsikoiden alle pienen palan washia, ennen kuin kirjoitin otsikon siihen päälle. Tykkään tyylistä, jossa kirjoitan vähän "rajojen yli" washiteipin ulkopuolelle.

6 | Kiinnittämään muistoja. Washilla saa helposti, nopeasti ja kauniisti kiinnitettyä esimerkiksi konserttilippuja, postikortteja tai muita pieniä muistoja bujoon.

7 | Kirjanmerkkeinä. Washia voi laittaa sivun reunaan tai kulmaan ja löydät takaisin sille sivulle helposti ja nopeasti jatkossakin!

2 kommenttia:

  1. Sun bujo-postaukset inspiroi muakin taas aloittamaan bujoilun. Se vähän niinkuin tippui pois rutiineista muutaman kuukauden jälkeen :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään, niinkin voi välillä käydä :D Hyvä kuitenkin, että inspiraatio on löytynyt uudelleen! :)

      Poista