perjantai 1. syyskuuta 2017

ELOKUUN SUOSIKIT

elokuun suosikit

Kesäloma. Ihan ensimmäinen elokuun suosikki on ehdottomasti kesäloma! Sitä hehkutin jo moneen kertaan etukäteen, mutta pitää mainita vielä kerran. Mulla ei koskaan aiemmin ole ollut töistä palkallista kesälomaa ja ai että tuntui hyvältä lomailla, kun tiesi omalla työllään loman ansainneensa. Sitä paitsi, mulla oli ihana loma, jonka aikana ehdin reissata niin asuntoautolla, kahdella eri mökillä kuin anoppilassakin ja reissujen lisäksi rentoutua oman kotikolon rauhassa. Voiko olla parempaa?

finlayson

Finlaysonin kangaskassi. Tämä elefanttikuosi on vienyt tänä kesänä mun sydämen kyllä ihan kokonaan! Sain kangaskassin äidiltä, kun nämä oli täältä Tampereelta ainakin mun lähikaupoista loppuneet, mutta hän onneksi vielä mun entisestä kotikaupungista tällaisen löysi. Oon aivan myyty! Seuraavana haaveissa samaa kuosia lakanat...

glitter

Pörröinen, vaaleanpunainen avaimenperä. Mulla oli aiemminkin avaimissa tällainen vaaleanpunainen pörröpallo, mutta se alkoi olla jo melko likainen ja metalliosat menettäneet värinsä. Löysin tämän ihanan avaimenperän Glitteristä.

mökkeily

Mökkireissu poikaystävän kanssa. Meidän perheen kesämökki on mulle koko maailman tärkein paikka ja oli mielettömän ihanaa päästä sinne tänä kesänä olemaan vähän pidemmin, kuin muutamana aiempana kesänä. Tänä kesänä vein mukanani sinne myös poikaystävän ja meillä oli siellä ihan mielettömän ihanaa! Sanat ei riitä kuvailemaan, joten ehkä lopetan tän hehkutuksen tähän!

bullet journal supplies

Uudet kynät. Elokuu ja kouluunpaluu on täysin hyvä syy ostaa about 40 uutta kynää, eikö niin? Palkitsin itseni ahkerasta työnteosta kesän aikana ja uskalsin nyt ostaa näitä kyniä, joista etenkin noista Tombow -merkin kynistä oon haaveillut jo pitkään. Kaikki nämä on kyllä olleetkin jo kovalla käytöllä ja ovat varmasti jatkossakin!

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus & kivoja suosikkeja! Toi avaimenperä on super söpö <3

    VastaaPoista
  2. Ihana avaimenperä, sopisi mullekin :) Hankin laukkuun kyllä pinkin tupsun roikkumaan HM:stä

    VastaaPoista
  3. Mun suosikkeja vois olla myös tuo avaimenperä ja kassi, mutta Glitterissä ei enä ollu J-kirjaimella enkä sitte jaksanu enää käyä myöhemmin kattomassa olisko tullu lisää.. Ja Finlaysonilla oli alessa toi kassi, mutta kun en heti ostanu nii neki loppu.. That's my life:Dd

    VastaaPoista