sunnuntai 3. syyskuuta 2017

10 TREFFI-IDEAA SYKSYLLE

Pimenevät illat, ruskan värit ja lämmön kaipuu luovat loistavat mahdollisuudet ihanille, romanttisille treffeille syksyn aikana. Keräsin tähän postaukseen 10 ideaa syksyyn sopiville treffeille, joista osa on jo itse testattuja ja loput sitten vain sellaisia treffejä, joille mä haluaisin lähteä!

treffi ideoita syksylle

1 | Aloittakaa yhteinen sarja. Tästä saa aikaiseksi vaikka kuinka monet treffit! Valitkaa tv-sarja, jota kumpikaan ei ole vielä nähnyt ja aloittakaa sen katsominen yhdessä. Kumpikaan ei sitten saa katsoa sitä ilman toista!

2 | Pukeutukaa parhaimpiinne ja viettäkää romanttiset treffit hienossa ravintolassa. Joskus on ihana vähän laittautua ja nähdä toistakin parhaimmissa vaatteissaan. Ihana piristys arkeen!

3 | Tehkää kotona lemppariroskaruokaanne. Olipa suosikkianne sitten pizza, hampparit tai mikä tahansa muu pikaruoka, tehkää se alusta loppuun asti itse kotona ja koettakaa saada siitä vähän terveellisempää, kuin mitä pikaruokaravintolat tarjoavat.

4 | Käykää trampoliinipuistossa. Hauskaa tekemistä esimerkiksi sadepäivälle.

5 | Pukeutukaa mätsääviin halloween-asuihin ja ottakaa kuvia yhdessä! Musta olis hirmu hauskaa pukeutua pariskuntana niin, että asut eivät olisi samat, mutta yhteensopivat, esimerkiksi pukeutua siis joksikin kuuluisaksi pariskunnaksi.

6 | Rakentakaa teltta vilteistä ja tyynyistä. Siellä voi sitten vaikka katsoa leffaa tai muuten vain kuherrella!

7 | Menkää yhdessä huonepakopeliin. Nämä treffit ovat vähän hintavammat kahdestaan, mutta varmasti rahansa arvoiset! Hyvä idea myös tuplatreffeille (jolloin kulutkin puolittuvat).

8 | Lähtekää yhdessä uimahalliin tai kylpylään. Järvessä tai meressä pulikointi ei syksyllä enää onnistu, mutta sitten voi siirtyä lämmitettyihin altaisiin. Testatkaa, kumpi uskaltaa hypätä korkeammalta hyppytornista (minä häviäisin tämän kisan) tai nauttikaa ja rentoutukaa porealtaassa!

9Viettäkää viikonlopun mittainen leffamaratoni. Hyviä eväitä, pehmeät viltit ja mukavat vaatteet päällä koko viikonloppu, toisen kainalossa, hyviä leffoja katsellen. Katsokaa vaikkapa kaikki Harry Potterit tai kaikki James Bondit!

10 | Sytyttäkää nuotio. Alkusyksystä vielä tarkenee nuotion lämmössä, kunhan muistaa ottaa viltit ja lämpimät vaatteet mukaan! Paahtakaa vaahtokarkkeja ja nauttikaa luonnosta sekä toisistanne.

Mille näistä treffeistä sä lähtisit mieluiten? Tai onko sulla mielessä joku ihana syksyinen treffi-idea, jota mä en maininnut listallani?

14 kommenttia:

 1. Tosi ihania treffi-ideoita :D Tosta nuotiosta sytty heti lamppu. Tuossa pihalla kun on grillipaikka niin siihen voisi mennä kenties joku ilta poikaystävän kanssa istuskelemaan :3

  VastaaPoista
 2. Ihana ideoita! <3 Tuo eka kohta on tullut toteutettua monesti! ;)

  VastaaPoista
 3. 1. Ja 3. tullut jo toteutettua mutta niitä ei voi koskaan tehdä liikaa 😂😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no niimpä :D mekin poikaystävän kanssa tuota 3-kohtaa toteutamme usein, mutta yhteistä sarjaa ei olla viä löydetty, kun kummallakin niin erilainen maku! :D

   Poista
 4. Ihania ideoita! Kaverin kanssa meneillään Harry Potter- maratoni :D

  http://newdaysaara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Netflix on kyl ihan paras kun tulee syksy! Muuten en ehkä selviäis, ja on tosi vaikea sanoa kun jo on yli vuosi asuttu yhessä mikä on enää hohdokasta arjesta irtiottoa enää oikeasti suhteesta. Ehkä kylpylä tai vkl toisessa kaupungissa hotelliyöllä? Mutta se nyt menee jo kalliiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! Uskon, että vaikka asuukin yhdessä ja jakaa arjen toisen kanssa, voi viettää onnistuneita ja selvästi arjesta erillisiä treffi-iltoja muutamillakin keinoilla! :) Sopikaa treffeistä etukäteen, laittautukaa ja lähtekää kodin ulkopuolelle. Laittakaa puhelimet äänettömälle ja keskittykää vain toisiinne. Unohtakaa hetkeksi arjen murheet ja sopikaa, että esimerkiksi työasioista ei saa puhua treffien aikana! :)

   Poista
 6. Aww, tosi söpö postaus. Nuotiotreffit on kyllä mun suosikit! <3

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Monet kohdat noista on tullut jo tehtyä, mutta ainahan niitä voi uudestaakin tehdä! Parisuhteet ovat usein syksyisin tiukoilla, sillä uudet koulut, työt ja kodit sekoittavat normaalia arkea. Kiva postaus siis :)

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista