tiistai 5. syyskuuta 2017

TO DO LISTA - SYYSKUU

Syyskuu ja arki. Tämä on ainakin mulle juuri sitä aikaa, kun pitäisi saada taas arki rullaamaan koulun, töiden, treenien ja kaiken muun osalta. Lisäksi mulla olisi tämän syksyn aikana muutto, joten se teettää lisästressiä ja lisätekemistä syyskuulle!

syyskuu to do lista

1 | Muutto. Tässä riittää paljon tekemistä. Uusi koti on jo löytynyt mutta vielä pitäisi ainakin tehdä ilmoitus osoitteen muutoksesta, hakea asumistukea, pakata ja roudata tavarat, siivota uusi koti ja vanha koti... Hommaa riittää!

2 | Paljon töitä. Mun työpaikka itseasiassa vähän muuttuu, sillä nykyinen liike lopettaa syyskuun lopulla. Jatkan kuitenkin samalla firmalla töissä, mutta vain uudessa myymälässä! Töissä riittää siis varmasti hommaa ja oonkin hirmu innoissani siitä, että saan olla mukana laittamassa ja aloittamassa tätä uutta myymälää!

3 | Bussikorttiasiat kuntoon. Koska työpaikka tosiaan vähän vaihtuu, mun pitää syyskuun aikana hoitaa itselleni erilainen bussikortti. Nykyisellä kun en pääse matkustamaan uudelle työpaikalle asti!

syksy to do lista

4 | Selvitys opintojen etenemisestä. Vielä on vähän auki se, mitä kursseja pitäisi tänä vuonna käydä ja mitkä niistä syksyllä ja mitkä sitten keväällä. Tämä täytyisi kyllä tämän kuun aikana saada selvitettyä ja joku selvä linja siitä, miten nämä mun opinnot tässä alkaa edetä.

5 | Salitreenit kunnolla käyntiin. Kesällä tuli pidettyä melkoista taukoa salitreeneistä, koska oli niin kiva liikkua ulkona! Nyt syksyllä haluaisin kuitenkin saada salitreenin kunnolla käyntiin ja kävinkin jo elokuun puolella kerran salilla. Sen jälkeen on ollut pientä sairastelua, mutta kunhan siitä selvitään niin haluan päästä taas hyvään rytmiin treenien kanssa.

6 | Synttäriylläri. Poikaystävällä on synttärit tässä kuussa ja oon jo pitkään suunnitellut ja valmistellut yllätystä hänelle sitä varten. Nyt se kaipaisi vielä muutamia viimeistelyjä ja sitten pääsen yllättämään hänet!

to do lista

7 | Brush -kynillä harjoittelu. Ostin elokuun lopulla itselleni kauan haaveilemiani Tombow:n dual brush -kyniäja nyt aion vaatia itseltäni, että opettelen sitten kunnolla käyttämään niitä! Näistä on varmasti tulossa juttua syksyn aikana lisää Bujo & More :n puolelle!

Mitä sun to do listalla on syyskuulle?

2 kommenttia:

  1. Kiva listaus! Omalla kohdalla edessä on ylppärit ja niistä mahdollisimman hyvin selviäminen sekä treeni pitäisi taas saada rullaamaan hyvin näin kesän jäljiltä. Mutta innolla odotan tulevaa syksyä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tsemppiä sulle ylppäreihin, niiden kanssa on kyllä varmasti urakkaa! :D

      Poista