maanantai 20. kesäkuuta 2016

18X JATKA LAUSETTA

En ymmärrä… mistä ne hyttyset aina kesäisin sikiää? Ja miten niitä on aina yhtäkkiä niin paljon??

Seuraavaksi ajattelin… kirjoittaa tämän postauksen loppuun!

Viime aikoina… elämässä on tapahtunut isoja asioita ja vielä isompia on tulossa! Enimmäkseen onneksi positiivisia juttuja!

En osaa päättää… että uskaltaisinko leikata polkkatukan vai en? Tai siis sellaisen pitkän polkan, tai jotain sinne päin tai en minä osaa päättää!!

Muistan ikuisesti… Urpon ja Turpon, pyjamabanaanit sekä Kössi Kengurun! Kuka muu muistaa?

Päivän paras juttu... ehdottomasti ihanat lapset, joita (ja joiden ihanaa äitiä) kävin moikkaamassa!

18 x

Noloa myöntää, mutta… mun suuntavaisto ja suunnistustaidot on olemattomia! Autolla ajellessa käytän aina navigaattoria, jos on vähänkään epävarma olo.

Viikko sitten… mulla oli vapaapäivä, jonka aikana kävin ottamassa mm. nämä asukuvat ja kirjoittelin useammankin postauksen. Ihania sellaiset päivät!

Kaikista pahinta on… sairastelu ja se, kun ei pääse salille tai muutenkaan treenaamaan!

Salainen taitoni on… (tää on nyt tosi tyhmää ja ehkä vähän tmi) sierainten heiluttelu! En osaa sen paremmin tätä taitoani selittää, pitäisi näyttää, mutta...

Jos saisin yhden toiveen niin se olisi… (ajattelin ensin kirjoittaa terve iho, ei allergioita ja muutenkin terve kroppa itselleni, mutta tulin toisiin aatoksiin) terve iho, ei allergioita ja muutenkin terve kroppa kummipojalleni. Tiiän millaista atopia, astma, allergiat jne. on, enkä soisi pienen pojan kärsivän moisista!

Minulla on pakkomielle… siihen, että asiat on järjestyksessä, suorassa ja siististi. Esimerkiksi kurkkusiivut pitää asetella leivän väliin, eikä vain läntätä, sänky pitää pedata joka aamu ja töissä setelien on oltava kassassa tietyn suuntaisesti ja siististi!

18x jatka lausetta

Söin tänään… kolme K-Marketin croissanttia. Ne on parhaita croissantteja ikinä!

Ärsyttävintä on… hyttysten ininä illalla, juuri, kun on saamassa unen päästä kiinni... Enhän oo ainut?

Tekisi mieli… syödä jotain hyvää ja makeaa, muttei kaapissa oo oikein mitään...

Minusta on söpöä… jos muru on laittanut aamulla hyvää huomenta -viestin ennen kuin herään.

Hävetti… kun viime kesänä töissä tiputin vahingossa lavan energiajuomatölkkejä lattialle ja ne kaikki hajosivat... Siinä oli melkoinen siivoaminen!

Olenko ainoa, jonka mielestä… nuudelit ja ketsuppi on hyvä yhdistelmä?

18 jatka lausetta

Muiden versioita tästä postauksesta on ollut niin hauska lukea, että päätin toteuttaa omankin versioni. Ideana tässä ns. haasteessa on siis jatkaa noita 18 lauseenalkua omilla ajatuksillaan. Toteuttakaa ihmeessä muutkin, jos ette oo vielä toteuttaneet!

8 kommenttia:

  1. Voi, et todellakaan oo ainoa, joka inhoaa itikoita (ja kaikkia muitakin ääniä) iltaisin. Mäkin muistan Urpon ja Turpon sekä Kössi Kengurun :) Pitääkin kehitellä tästä oma versio blogiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä! :D Mua ei muut äänet niinkään häiritse, esimerkiksi sateen ropinaa on kivakin kuunnella iltaisin.... Ja kehittelepä ihmeessä :) kiitos kommentistasi!

      Poista
  2. Hyttyset = ne kesän inhottavin asia! :D Juuri eilen sai taas mökillä huitoo kun niitä pörräs joka puolella.. Ps. K-Marketin croisantit on niin herkkua :)

    ♥: http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep! Voin kuvitella :D Ja joo, niinhän ne on :) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  3. muistan urpon ja turpon ja pyjamabanaanit joita pelkäsin pienenä :D

    -Kaisu

    VastaaPoista
  4. Haha mäkin osaan ton sierainten heiluttelun huipputaidon! x) Ja vielä parempi: osaan heiluttaa korvia samaan aikaan! :-D

    http://mypartofworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :D korvien heiluttelu ei multa kyllä luonnistu :D

      Poista