perjantai 17. kesäkuuta 2016

20 SUMMER DATE IDEAS

Listasin ystävänpäivän tienoilla 20 talvista treffi-ideaa, joista ainakin osa sopi hyvin niin oman kullan kuin kavereidenkin kanssa toteutettavaksi tai jopa tuplatreffeiksi. Nyt ajattelin tehdä vastaavanlaisen listauksen kesäisemmistä ideoista, jotta lomalaisille löytyisi tekemistä! Itsellä on kyllä kesä onneksi niin täynnä töitä, ettei tarvii omalle kohdalle paljon tekemistä suunnitella...

kesä

1 | Järjestäkää mölkkyturnajaiset! Tää voisi olla hauskaa tekemistä isommallakin porukalla, mutta sopii myös kahden keskiseen hengailuun.

2 | Käykää frisbee golfaamassa! Frisbee golf on sopivan rento tapa liikkua ja viettää aikaa luonnossa, joten samalla voi myös jutella, eikä tarvitse hikoilla liikaa.

3 | Viettäkää päivä rannalla! Käykää uimassa, ottakaa aurinkoa, lukekaa kirjoja tai lehtiä, syökää eväitä tai jäätelöä, pitäkää hauskaa!

4 | Käykää kävelyretkellä luonnossa. Valitkaa eri reitti, kuin se tuttu ja turvallinen lenkkipolku ja tutustukaa uusiin paikkoihin!

5 | Menkää huvipuistoon! Mä oon aina haaveillut huvipuistotreffeistä, mutten koskaan vielä oo päässyt sellaisille, mutta kavereiden kanssa huvipuistossa vietetyt päivät on kyllä olleet huippuja!

6 | Tehkää itse jäätelöä tai mehujäätä! Pinterest ja blogit ovat täynnä erilaisia jäätelö- & mehujääreseptejä, jos sellaista ei itseltä löydy. Tosin muistan lapsuudesta sen verran, että äidin kanssa tehtiin maailman parasta mehujäätelöä jäädyttämällä mummun itse tekemää mehua!

7 | Järjestäkää piknik! Tän voi toteuttaa rannalla, puistossa, metsässä tai vaikka omalla takapihalla. Pakatkaa viltit ja eväät matkaan ja syökää ulkona.

8 | Menkää pyöräretkelle! Tässä taas hyvä tapa vähän liikkua ja viettää aikaa ulkona, jos sää sallii, ilman että täytyisi vetää ihan hiki hatussa. Tämän voi yhdistää myös esimerkiksi edelliseen piknik -kohtaan tai muihin ideoihin tällä listalla!

9 | Käykää torilla tai peräkonttikirppiksellä. Toreilta ja kirppiksiltä voi löytää vaikka mitä kivaa, mutta niillä on kiva myös ihan vain viettää aikaa. Toreilla usein on myös jotain hyvää syötävää tarjolla, mä käyn joka kesä ainakin kerran hakemassa metrilakuja torilta!

10 | Grillatkaa! Oonko ainut, jolle kesätekemistä miettiessä tulee lähes aina ensimmäisenä mieleen grillaus? En taatusti!

treffi ideoita

11 | Pelatkaa lautapelejä! Tämä idea oli myös talvisella listalla, mutta on loistavaa ajanvietettä myös kesäiselle sadepäivälle.

12 | Käykää telttailemassa! Lähtekää luontoon, telttailualueelle tai vaikka omalle takapihalle, mutta yö teltassa on taatusti hauska! (Älkää unohtako hyttysmyrkkyä...)

13 | Menkää yhdessä jätskille Minettiin tai jäätelökioskille! Onhan se nyt ihan eri asia, kuin ostaa ruokakaupasta paketti vaniljajäätelöä ja syödä sitä kotisohvalla...

14 | Käykää seuraamassa jotain urheilua! Tämä löytyi myös tuolta talviselta listalta, mutta kesällä laji voisi olla eri: jalkapallo, pesäpallo, sulkapallo...

15 | Menkää rullaluistelemaan tai lautailemaan! Lautailemisella tarkoitan kaikkia skeittilautoja ja long boardeja tai vaikka hover boardeja, kaikki käy!

16 | Käykää minigolfaamassa! Tai miksei vaikka oikeastikin golfaamassa, jos varusteet ja mahdollisuus löytyy, mutta minigolfaus voisi olla ainakin itselle se todennäköisempi vaihtoehto.

17 | Leikkikää turisteja omassa kotikaupungissanne ja käykää katsomassa paikallisia nähtävyyksiä! Tämä voisi olla erityisen hauskaa kaukosuhteessa, kun toinen kumppaninsa kotikaupungissa vieraillessaan olisi oikeastikin ikään kuin turisti...

18 | Käykää yö-uinnilla! Yöllä kaikki on hauskempaa, johtui se sitten väsymyksestä tai jostain muusta, mutta niin se vaan on!

19 | Pitäkää vesisota! Täydellinen hellepäivän pelastus! Täyttäkää pyssyt tai vesi-ilmapallot ja katsokaa, kuka on lopuksi kuivin!

20 | Käykää katsomassa auringonnousua ja/tai -laskua. Voisiko olla mitään romanttisempaa?

kesätekemistä

Mikä näistä ideoista kuulostaa parhaalta? Jotain toteuttamisen arvoista?

12 kommenttia:

 1. Hei tää oli mahtava idea! Täytyy laittaa itsekin toteutukseen :)

  VastaaPoista
 2. Voi kun suloisia vinkkejä! Noistä peräkonttikirppiskiertely, yöuinti ja telttailu kuulostaa sellaisilta, että voisin oman poikaystäväni kanssa toteuttaakin. :) Toi turistina omassa kotikaupungissa kuulostaa myös hurjan söpöltä, mutta me asutaan molemmat samassa kaupungissa ja ollaan jo ehditty koluta ne harvat nähtävyydet, mitä täältä sattuu löytymään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, ei kun treffejä järjestelemään! Okei, eli sen jutun te ootte tavallaan jo toteuttaneet :D

   Poista
 3. Olis kyllä siistii olla turistina omassa kotikaupungissa �� Itse asiassa ainoot nähtävyydet, joissa oon käyny, on luokkaa Korkeasaari, Suomenlinna ja luonnontieteellinen museo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, Helsingissä varmasti onkin nähtävää, vaikka siellä asuisikin ;) Ei muutakun kiertelemään :)

   Poista
 4. Tosi hauskoja ja hyviä vinkkejä! Pitää laittaa nää muistiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, laita vaan :) Postauksen alta saa vaikka Pinterestiin talteen ;)

   Poista
 5. Toi viimenen kohta, niin parasta ♥ Ihania vinkkejä ja jokainen kohta helppo toteuttaa :) Pitääkin laittaa näitä muistiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep <3 Joo, ei vaadi mitään suuria ponnistulsia... Laita ihmeessä, postauksen alta saat vaikka Pinterestiin napattua :)

   Poista
 6. Hyviä ideoita! Pitääkin laittaa näistä parhaat muistiin :-) !

  VastaaPoista