torstai 16. kesäkuuta 2016

CAN'T WAIT TO DECORATE MY OWN PLACE

Sisustushaaveilua


Voi vitsit, etten malttaisi odottaa muuttoa ja sitä, että pääsee laittamaan ihan omaa kotia tai ainakin yhteistä kotia jonkun muun kuin äidin, isän ja sisarusten kanssa... Oonkin ihan innoissani (toki jo pidemmän aikaa, mutta eritisesti nyt) selaillut H&M home -sivustoa, Ikean sivuja ja Pinterestin sisustus boardeja ja tehnyt tällaisen kollaasin näyttääkseni teillekin vähän, mitä mä haluaisin!

Päälimmäisenä kollaasista voisi nostaa ehkä esille kasvit, freesin ilmeen, kultaiset yksityiskohdat, siistit, ehkä jopa teolliset lamput ja uuden sängyn. Suurimpana haaveena onkin uusi sänky, koska toi sänky, joka mulla nyt on (kuva siitä mm. täällä) on vähän turhan prinsessamainen. Olisin alunperinkin halunnut vähän yksinkertaisemman, mutta äiti piti prinsessamaisesta enemmän ja olin äidintyttö ja ostin äidin mieliksi sen sängyn.

Sängyn lisäksi pitäisi vielä hankkia kaikkea tarpeellista ennen kuin sijoitan kultaisiin ananaksiin tai muihin oleellisiin koriste-esineisiin... Esimerkiksi noi pyyhkeet on aika tärkeä juttu ja niitä mulla ei vielä ihan mahdottomasti ole ja ainakin ruokalautasia tarvitsisin. Mulla on kyllä paljon astioita, varmaan ainakin 20 kahvikuppia ja iso kokoelma Pentikin Aino-sarjaa muutenkin, mutta tavallisia ruokalautasia ei ole kuin pari. Kattiloita ei ole ollenkaan, paistinpannuja kaksi... Silti mä haaveilen marmoripurkeissa olevista kynttilöistä ja söpöistä korurasioista!

6 kommenttia:

 1. Ihania noi liinat ja lamput ja toi laatikko... Äh, nyt mäkin haluun sisustaa, mutta on 18 vasta 6 vvuoden päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Ja kyllähän sitä omaa huonettakin voi sisustaa, vaikka asuisikin vielä vanhempien luona ;)

   Poista
 2. Elä huoli kyllä niitä astoita alkaa kertyyn jopa liikaakin vuosien mittaan :D

  VastaaPoista
 3. Haha mulla on ihan sama juttu! Selailen kaikkii kirpparisivustoja, ikean ja pinterestin sivuja sun muita. Eka yritän hankkii ne tärkeimmät tavarat mut kyllä mä silti tuun ostaan kaikkii pikkusia sisustusjuttuja... Ainakin kynttilöitä, pari kasvia ja paljon pehmeää haluan mun kämppään! :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  VastaaPoista