keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

MAY FAVES

rannekello

Uusi rannekello. Tämä kello onkin jo ehtinyt näkymään blogin puolella kahdessa postauksessa (ostospostaus & viime aikoina... -postaus), mutta pakko mainita se vielä näissä suosikeissa! Toi on ihanan yksinkertainen, mutta silti hirmuisen naisellinen ja jopa juhlava, mistä mä pidän. Oonkin käyttänyt tuota lähes joka päivä!

suosikit

Hand lettering. Käsin kirjoittaminen, feikki kalligrafia, en oikein tiedä, miksikä sitä suomeksi kutsuisi, joten päädyin puhumaan tuosta englanninkielisellä ilmauksella. Mitä tuolla tarkoitan on siis erilaisten quotejen, korttien, muistiinpanojen jne. kirjoittaminen käsin niin kutsutulla feikki kalligrafialla tai erilaisilla "fonteilla". Oon aina tykännyt kirjoittamisesta ja käsin kirjoittamisesta ja erilaisista fonteista/tyyleistä kirjoittaa, ja nyt oon alkanut harjoittelemaan näitä enemmänkin!

kuukauden suosikit

Raidallinen mekko. Tämäkin näkyi jo samoissa postauksissa, missä kellokin, mutta en voinut jättää mainitsematta näissä suosikeissakin! Tuollaiset perustrikoomekot on vain niin mukavia päällä ja silti hyvännäköisiä päällä, että ei voi kuin tykätä! Toi mekko on jo parina päivänä ollut käytössä ja tulee varmasti olemaan yksi kesän luottovaatteista.

kevät

Ruusut. Toukokuun aikana blogikin on ollut pullollaan ruusuja, sillä ostin synttärilahjaksi itselleni kimpun niitä ja sain vielä ruukkuruusuja lahjaksi. Rakastan ruusuja! Kimppu toki nuupahti nopeasti, mutta ruukkuruusut onnistuin pitämään elossa yllättävänkin pitkään... Sitten kukkapurkissa oli ilmeisesti joku särö, josta kaikki kasteluvesi valui pihalle ja kukat alkoi kuolla. Nyt oon vaihtanut purkin ja kastellut sitä ja toivon saavani sen vielä eloon!

Mitkä jutut on olleet teidän suosikkeja toukokuussa?

6 kommenttia:

 1. Kivoja suosikkeja! Tuo mekko on kyllä tosi kiva! Samantyylinen olis kyllä todella tervetullut myös mun vaatekaappiin. :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja suosikkeja! Ja rakastuin tuohon kelloon ♥

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana toi hand lettering -juttu! Rakastan kauniita fontteja ja käsialoja, en vaan osaa tehdä sellaisia itse :-D Ehkä harjoittelemalla voisi vähän oppiakin. Mutta propsit sulle siis upeista käsialoista! :-)

  https://mypartofworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taatusti voi oppia! Muutama vuosi sitten mun käsiala oli sellaista, etten itsekään saanut selvää - aivot ajatteli nopeammin kuin käsi kirjoitti ja siitä tuli vain sotku. Mutta oon tietoisesti harjoitellut käsialaa ala-asteelta lähtien ja nyt osaan kyllä kirjoittaa ihan kauniistikin! Kiitos paljon kommentistasi :)

   Poista