sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

SPRING WISHLIST

SPRING WSIHLIST

Viime keväänä julkaisin keväistä toivelistaa täällä ja tällä kertaa julkaistaan näitä yhdessä Project Blog -porukalla. Mä rakastan tässä kollaasissa olevia ihania harmaan sävyvä, haalean pinkkiä ja jumpsuitin tummaa sinistä yhdessä! Hauska myös nähdä, miten tässä on jotain samaa tuohon vuoden takaiseen kollaasiin verrattuna, mutta siitä on kuitenkin muutama juttu jo itselle hankittu ja nyt on uusia juttuja haavelistalla.

1. Vaaleanpunaiset housut. Mullahan siis oikeastaan on yhdet vaaleanpunaiset housut, mutta ne on ostettu kun olin vielä ala-asteella ja ne on hieman tiukahkot... Jos ne olis kokoa tai kahta isommat, niin olis just loistavat, mutta tällä hetkellä tuntuu, ettei takamus oikein mahdu niihin. Haluaisinkin nyt kevääksi uudet sellaiset, jos jostain löytyisi!

2. Arkimekkoja. Mä rakastan hameita ja mekkoja, mutta mulla on ihan liian vähän sellaisia arkisia mekkoja, mitä voisi käyttää keväällä ja kesällä. Joku tuollainen nyöri-yläosa olisi kiva, mutta ilmankin käy. BikBokin nettisivuilta bongasin yhden ihan täydellisen, mutta se oli ainakin netistä loppuun myyty...

3. Teepaitamekko. Tämä löytyi viime vuodenkin kollaasista, enkä vieläkään oo löytänyt sellaista kivaa. Tuollainen raidallinen voisi kyllä olla aika ihana, tai sitten joku sellainen sporttinen, missä on numerot ikään kuin pelipaidassa...

4. Hameita. Kuten jo aiemmin totesin, viihdyn hameissa ja mekoissa. Siksipä tuntuukin, ettei niitä voi koskaan olla liikaa. Haluaisin kevääksi tosin vaaleampia hameita: tuntuu, että suurin osa niistä mitä mulla jo on, on mustia, tummanharmaita ja viininpunaisia.

5. Pörröpalloavaimenperä. Voiko joku kertoa, mistä näitä löytäisi jossain tälläisessä suloisessa värissä? Oon näitä etsiskellyt viime syksystä asti, mutta törmännyt toistaiseksi vain mustiin tai muuten tummiin. Haluaisin vaalean!

6. Shortsihaalari. Näitä sovittelin koko viime kesän, mutten löytänyt yhtäkään, joka olisi tuntunut kivalta päällä ja näyttänytkin ihan hyvältä. Mulla on jotenkin tosi lyhyt selkä (ja muutenkin oon melko lyhyt), niin tuntuu, ettei noi oikein istu. En silti luovuta, vaan jatkan etsintöjä tänä keväänä!

7. Valkoiset tennarit. Noi H&M:n tennarit vähän houkuttaisi, mutta en tiedä, onko toi malli ihan sitä mikä musta tuntuu omimmalta. Nike:n tennareita ja lenkkareita oon sovitellut jo reilun vuoden, mutta en oo viä löytäny sellaista must have -paria. Netistä en oo halunnut tilailla, kun koosta en oikeen oo varma, joten etsintä jatkuu. Valkoiset converset mulla on, mutta ne täytyisi vaan putsata kesäksi!

8. Korttilompakko. Mulla on iso lompakko, eikä se mahdu pikkulaukkuihin. Toistaiseksi oon kuljettanut kortteja ja seteleitä sitten vaan jossain vetoketjutaskussa sitten niissä pikkulaukuissa, mutta olishan tollanen korttilompakko ihan kätevä.

9. Keskikokoinen laukku. Mulla on pikkulaukkuja ja sitten niitä isoja laukkuja, mutta nyt koen tarvetta ns. keskikokoiselle laukulle. Koulussa tarvitsin aina sellaista isoa, mutta enää kun ei ole koulua ja pikkulaukku harvoin riittää sille omaisuudelle, minkä haluaisin raahata mukana, joten keskikokoinen laukku on hakusessa. Tai oikeastaan oli hakusessa, mutta siitä lisää ensi viikolla...

Suuri osa kollaasin vaatteista on H&M:n valikoimaa, mutta tarkemmat tiedot tuotteista löydät klikkaamalla kuvaa.

Käykää tsekkaamassa muidenkin Project Blog -tyttöjen postaukset:


Mitä teidän ostoslistalla on tänä keväänä? Oletteko jo tehneet löytöjä keväälle ja kesälle?

14 kommenttia:

  1. Ei vitsit meillä on paljon samantapaisia juttuja ostoslistoilla! :) Tosi ihanasti toteutettu postaus!

    http://emmikristiinan.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai on vai, mää en oo ehtiny viä kattoo muiden listoja :D Mutta kiitos paljon!! :) ♥

      Poista
  2. Kivoja juttuja sunkin listalta löytyi! Teepaitamekko löytyy munkin listalta, se ois kyllä pakko saada pian kevättä ja kesää varten! :-)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! ♥ :) Ja joo, se olis kyllä ihan bueno! :)

      Poista
  3. Oi kuinka kivan kollaasin oot koonnut! Multa löytyy kanssa ostoslistalta shortsihaalari, mutta mistään vain ei tunnu löytyvän sopivaa, nimittäin täälä on myös toinen lyhyt selkäinen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti jostain nyt molemmat löydettäisiin, noi on niin kivoja :) tsemppiä etsintöihin ;)

      Poista
  4. Tosi ihania juttuja!:) http://www.hm.com/fi/product/39055?article=39055-A löytyiskö tosta linkistä ehkä semmonen avaimenperä, millaista olet havitellut?:)

    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ja joo, toi on kyllä ihana, mutta ainakin netistä loppuunmyyty. Kiitos kuitenkin :)

      Poista
    2. Äh eikä! Linkkaushetkellä tota oli nimittäin vielä myynnissä - näköjään aika haluttua kamaa!

      Poista
    3. Joo, niinhän noi on! Täytyy yrittää metsästää jos noita olis kaupoissa :D

      Poista
  5. Kivoja juttuja :) mutta mulle tuli ihan yllätyksenä että oot lyhyt:D kuvista kun katsoo niin luulis että olisit päälle 170 cm :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, eikä :D Siis en todellakaan oo, just ja just oon 160cm pitkä :D

      Poista
  6. Olipas ihania vaatteita! Muutenkin mukava postaus :)

    VastaaPoista