sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

I'M IN MY HAPPY PLACE

Lukuloman alussa avauduin vähän sekavista ajatuksista täällä ja kirjoittelin samalla, että aion siivota huoneeni ja siinä samalla mieleni. Se kyllä toimikin. Siistissä huoneessa ja mielen ollessa sellaisessa tilassa, että pystyy keskittymään, eikä yritä miettiä miljoonaa asiaa yhtä aikaa, on ollut helppo keskittyä siihen lukemiseenkin. Kirjoituksetkaan ei oo tuntuneet enää niin stressaavilta, kun asiat on saanut järjestykseen ja lukusuunnitelmasta on voinut pikkuhiljaa ruksia pois niitä asioita, mitkä on jo opiskellut.

Siivotessa heitin pois / pistin kiertoon ihan tajuttoman määrän tavaraa (ei ihme, että kaapit on tuntuneet täpötäysiltä). Iso osa siitä oli vanhoja monisteita ja kuvistöitä, jonkun verran vanhoja ja liian pieniä vaatteita, koruja ja laukkuja ja loput enimmäkseen sitten juttuja, joita oon säilönyt vaan, koska niihin liittyy muistoja. Kaikkein järjettömin juttu, jota en oo joidenkin muistojen takia halunnut aiemmin heittää pois oli rikkinäinen ja käyttökelvoton juomapullo. Tuntui ihan helkkarin hyvältä heittää tuollaiset jutut menemään fyysisesti ja samalla päästää vähän asioista irti mielessään.

eroaminen

Isoin asia, mistä päätin päästää irti oli mun parisuhde. Me oltiin jo vähän niinkuin ajauduttu erilleen viikkoja sitten. Riideltiin ihan pikkujutuista, eikä musta lopulta enää aikoihin tuntunut kenenkään tyttöystävältä. Ei me oltu rakastuneita. Oltiin eletty sellasta hiljaiseloo parisuhteen saralla jo monta viikkoo ja poikaystävä tuntui vähän välttelevän tota keskustelua. Oikeestaan, niin mäkin välttelin aluksi, odotin ehkä alitajuisesti, että se sanoisi sen.

Lopulta kun olin sen päättänyt, ettei tässä nyt oo kummankaan enää mitään järkeä roikkua, otin härkää sarvista ja ajoin poikaystävälle ja sanoin että nyt puhutaan. Ja me puhuttiin.

Erottiin kuitenkin kaikesta huolimatta melko kivuttomasti ja hyvillä mielin, koska se oli oikeesti päätös, mikä teki meille molemmille hyvää. Ollaan nyt ystäviä ja hyvissä väleissä, pystytään puhumaan ja aiotaan viettää edelleenkin aikaa yhdessä.

ero

Eron jälkeen muutamat päivät oon nyt ollut onnellisempi kuin pitkään aikaan. Siihen on toki vaikuttanut moni muukin asia, niinkuin esimerkiksi tää siisti ympäristö, puhtaat lakanat, auringonpaiste, ihanat ystävät ja kevään tulo.

Onnellista sunnuntaita teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti