maanantai 7. maaliskuuta 2016

SNAPCHAT

snapchatJos jollekulle Snapchat on vielä tuntematon sovellus, niin se on siis kuvien ja videoiden jakamista varten. Kuvat ja videot näkyvät vain muutaman sekunnin niillä, joille ne lähetät (toki niistä voi ottaa screenshotin ja näin tallentaa ne) tai 24 tuntia my story :ssä. Kuviin ja videoihin voit lisätä filttereitä, kirjoittaa tekstiä tai piirtää niihin.

Mä viivyttelin pitkään Snapchatin lataamista, vaikka tuntui että kaikilla muilla se jo oli. Mää vaan jotenkin ajattelin, että en tarvitse sitä mihinkään - kuka muka mulle lähettelisi mitään kuvia tai videota. Nää oli yläkouluikäisen ja lukiota aloittelevan Kiian ajatuksia. Lopulta kuitenkin muistan vielä lukion käytävällä istuskellessani ton sovelluksen ladanneeni ja käskeneeni kaveritkin lataamaan sen, että voidaan snäppäillä toisillemme.

Siitä on tultu piiiitkä askel eteenpäin ja tällä hetkellä Snapchat on varmasti yksi käytetyimmistä sovelluksista puhelimessani. Varsinkin nyt viimeisen viikon oon ollut ihan hirveesti siellä lähettelemässä kuvia ja videoita kavereille, lisäämässä juttuja my storyyn ja tsekkailemassa muiden storyja (= välttelemässä yo-kirjoituksiin lukemista...).

Oon aina vaan ajatellut, että haluan pitää ton yhden sosiaalisen median edes sellaisena, että siellä mun juttuja näkee vaan mun kaverit, enkä oo halunnut jakaa sitä blogin puolella, vaikka mm. Instagramit ja Pinterestit ynnä muut on linkattuna tuolla sivupalkissa. Nyt oon kuitenkin innostunut ihan uudella tavalla tosta sovelluksesta ja alkanut päivittelemään storyyn yhä useammin juttuja, joten halusin tulla teidänkin kanssa jakamaan tän.

Mut löytää siis Snapchatista yllätysyllätys nimellä kiiainnanmaa, niinkuin monesta muustakin paikasta. Siellä saa käydä lisäilemässä!

Mitä mieltä te ootte Snapchatista? Käytättekö, onko suosikkeja vai pidättekö ihan turhana juttuna?

P.S. lisää puhelinkuvia & snäppejä tulossa huomenna!

2 kommenttia: