torstai 17. maaliskuuta 2016

FAVE JEWELRY UPDATE

Viime keväänä esittelin kahdessakin postauksessa (osa 1 & osa 2) lempparikoruja, mutta nyt tuntuu ajankohtaiselta päivittää niitä suosikkeja! Koruja tulee osteltua uusia aina silloin tällöin (ja vanhoja hukattua...), joten suosikitkin vaihtuu kyllä paljon tässä vajaan vuoden aikana! Tosin kun selailin noita vanhoja postauksia, niin monet niistä koruista on edelleen mun suosikkeja. Tässä kuitenkin näitä uudempia lemppareita!

h&m kello

Pohdin jo edellisissä postauksissa, että voiko rannekellon laskea mukaan tähän koru -kategoriaan, mutta päätin edelleen laskea. Tää on H&M:ltä ja oon tykännyt ihan hirveästi! Kaikessa yksinkertaisuudessaan toi ei ehkä oo se käytännöllisin kello ilman numeroita (let's be real, kaikki katsoo kellon kuitenkin puhelimesta...) mutta kaunis senkin edestä!

kultakoru

Tämä kaulakoru onkin näkynyt jo monessa postauksessa ja ehkä just siksi se on mainittava tässäkin. Sain tän entiseltä poikaystävältä, mutta oon kyllä eron jälkeenkin käyttänyt tätä lähes joka päivä, koska vaan tykkään tosta korusta niin paljon! Se on ihanan yksinkertainen ja sopii ihan mihin asuun vaan. Koru on ostettu Tuurin kyläkaupan koruliikkeestä.

helmikoru

Tämän ihanan kaulakorun sain siskolta joululahjaksi, enkä oo ihan varma mistä se on, mutta muistaakseni H&M:ltä. Tämä on mun mielestä ihan mielettömän kaunis ja yksinkertainen koru (mulla on selvästikin joku juttu nyt meneillään simppeleihin koruihin, vaikka on tässä postauksessa vähän näyttävämpiäkin...) ja mun pitäisi opetella käyttämään tätä enemmän!

marmori

Tämäkin H&M:n koru on näkynyt blogissa jo muutamaan otteeseen, ekan kerran tässä postauksessa (stailasin yhdet kengät kolmeen asuun)! Tähän pätee tosin sama, kuin tuohon edelliseen; pidän tätä todella kauniina ja ihanana, mutta en käytä tarpeeksi! Mulla on aina se sydän-kaulakoru, koska se tuntuu helpoimmalta yhdistää erilaisiin asuihin.

h&m koru

Tätä H&M:n alennuksesta löytämääni korua en ole tainnut käyttää kuin kerran! Kun ostin tätä, ajattelin että tää on tosi kiva yhdistää yksinkertaisiin teepaitoihin ja asuihin, että niistä simppeleistä vaatteista saisi vähän näyttävämmän asun. Nyt tätä kirjoittaessa kyllä päätän, että opettelen käyttämään useampia eri kaulakoruja, kun niitä on niin monta ja kaikista kyllä pidän!

h&m korvikset

Ja tässä se näyttävä koru - tai korut - , joista aiemmin puhuin. H&M:ltä nämäkin, niinkuin näemmä suurin osa mun koruista. Nämä korvikset on mun mielestä ihan mielettömän kivannäköiset, mutta en osaa yhdistää niitä mihinkään, koska ne on niin isot ja näyttävät, enkä halua olla liian näyttävä.

Millaisiin asuihin tai muihin koruihin te yhdistätte näyttävät korvikset?

sormuksia

lempikorut

Viimeisenä sormuksia! Aiemmissakin postauksissa kerroin, että tykkään keräillä noita sormuksia ja sitten kasata sormet täyteen erilaisia! Tässä kuvassa on vaan ihan suosikeista parhaimmat, koska noita sormussettejä on tullut osteltua jonkun verran. Tässä mm. Seppälän, H&M:n ja Gina Tricotin sormuksia.

Millaisia koruja te tykkäätte käyttää? Pidättekö enemmän yksinkertaisista vai näyttävistä koruista?

2 kommenttia: