tiistai 4. elokuuta 2015

BTS: WHAT I LIKE TO WEAR TO SCHOOL

414

Elokuu tarkoittaa monille koulujen jatkumista tai alkamista. Mulla alkaa ensi viikolla viimeinen lukiovuosi, mikä tarkoittaa mm. kirjoitusstressiä mutta myös loppupalkintona häämöttävää abiristeilyä ja oikeasti jopa sitä valmistumista. Valmistumisesta tullaan varmasti blogin puolella kuulemaan ajatuksia keväämmällä, kunhan ne kirjoitukset on saatu pois alta. Ajattelin kuitenkin tässä elokuun ja mahdollisesti vielä syyskuunkin aikana muutaman Back to School -aiheisen postauksen julkaista & tässä niistä ensimmäinen.

Tykkään käyttää hameita, niin tuollaisia yllä olevan kuvan kynähameita kuin myös leveähelmaisempiakin hameita. Mieluiten yhdistelen niihin sporttisia juttuja, kuten reppuja ja tennareita. Naisellisessa, mutta kuitenkin sporttimaisen rennossa asussa tunnen oloni kaikkein kotoisimmaksi. Lisäks tuollaiset yhdistelmät on helppoja ja mukavia päällä, joten koulussa viihtyy pitkänkin päivän. Musta on kiva laittautua kouluun jonkun verran, mutta kaiken pitää kuitenkin tuntua mukavalta päällä. Jos kenkä hiertää, jalat väsyy korkoihin tai paitaa pitää kiskoa koko ajan paremmin päälle, menee keskittyminen siihen eikä esimerkiksi derivointiin tai relatiivipronomineihin.

415

Vähän viileämmällä säällä, kun ei hameessa viitsi kulkea, musta on ihanaa laittaa rennot ja mukavat, mutta silti siistit ja tyylikkäät housut päälle. Oon molemmat kuvan housuista ostanut vuoden sisällä ja töitä lukuunottamatta (missä periaatteessa pitää käyttää farkkuja tms. siistejä yksivärisiä housuja) mulla on aina jommat kummat noista päällä, jos housuja käytän. Molemmat on niin mukavia, mutta silti vähän fiksumman näköiset päällä kuin harmaat höntsyt. Kummatkin housut yhdistän mielelläni simppeliin, yksiväriseen paitaan.

416

Koepäivinä mulle on erityisen tärkeetä, että kaikki tuntuu mukavalta ja rennolta päällä ja ettei ole liian kylmä. Usein mulla onkin päällä höntsyt ja huppari tai edellisen kuvan housut ja tämä villapaita. Koepäivinä, erityisesti matikan kokeessa, mulla on  yleensä myös hiukset kiinni. En halua kokeen aikana joutua keskittymään siihen että vaatteet ovat huonosti saatika siihen, että hiukset on silmillä. Ohjeet noihin kuvan DIY -ponnareihin löydät täältä!

417

Kuten jo aiemmin sanoin, tykkään jonkun verran laittautua kouluun. Jos asu on muuten simppeli, yksivärinen tai jopa tylsä, piristän sitä isoilla koruilla, runsailla sormuksilla ja korkokengillä. Välillä tykkään myös kihartaa hiukseni. En muuten malta odottaa, että tulisi kunnon syksy ja pääsisin taas käyttämään noita saapikkaita, koska näin viileänäkin kesänä nuo olisi ihan liian lämpöiset...

Alkaako teillä koulu ensiviikolla vai onko jo kenties alkanut? Onko joku, jolla alkaa koulu vasta syyskuussa? Mikä on teidän luottovaate kouluaamuina? Oletteko koepäivinä yhtä tarkkoja vaatteista ja hiuksista kuin minä?

8 kommenttia:

 1. Moi! Mulla on sulle haaste :D

  http://narjagblundar-lissu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon haasteen jo hetki sitten toteuttanut ! :) kiitos kuitenkin...

   Poista
 2. Kivoja juttuja ja tosi kiva postaus! :) Tykkään tälläsistä!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oi superihanat noi kengät! :-o Ite en vaan voinut pitää vikana lukiovuotena enkä kyllä toisen vuoden keväälläkään kuin tasapohjasia kenkiä, autolla kun kuljin niin korkoja en ajaessa voinu käyttää :/

  Ja oli muuten pakko kurkata toi diy-ohje ponnareista ! :D

  http://janettemi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo, mä kuljin aiemmin pyörällä nii korot ei olleet ongelma ja nyt kun oon toukokuussa alkanut autoilemaan, niin teen niin että otan korot mukaan ja ajan tennareilla. Vaihdan kengät sitten autosta lähtiessäni ja autoon tullessani :)

   Poista
 4. Ihanasti toteutettu postaus ja kivoja kuvia! :--)

  VastaaPoista