lauantai 1. elokuuta 2015

JULY FAVES

410

Punaiset korkokengät. Ostin nää kengät paikallisesta putiikista Myllyrannasta. Etsin teräväkärkisiä korkokenkiä ja olin kyllä ajatellut mustia, valkoisia tai jotain muuta neutraalimpaa väriä. Kuitenkin, kun mä näin nämä (ja vain 22 euron hintalapun) mun oli pakko napata nämä matkaani!

411

Uusi hiusväri. Mulla on ollut jo pitkään mustat hiukset ja siksi oonkin tosi innoissani näistä vaaleammista kutreista. Nyt hiuksissa on liukuvärjäys ja latvat on osin jopa ihan blondit. Kahden värjäyskerran jälkeen oon tyytyväinen näihin, vaikkakin nää on vähän punertavat. Mun hiuksilla on tapana taittaa sitä väriä punaiseen, joten nyt on tyydyttävä siihen ainakin toistaiseksi. En halua enempää juuri nyt hiuksiani rasittaa.

413

Uusi kasvi. Tähän pieneen kasviystävään liittyy itse asiassa hauska tarina. Mun kummitädillä on ikkunalla iso tälläinen kasvi (en muuten edes tiedä mikä kasvi tuo on...) ja isä vahingossa ohi kulkeissaan jotenkin sai pienen osan sitä kasvia katkeamaan ja tippumaan. Irronnut osa tuotiin sitten mulle ja tykkään tuosta kovasti.

412

Faux nenäkoru. Faux, eli siis ei oikea lävistys. Tilasin Fiorellalta tällaisen korun sekä kultaisen että hopeisen värisenä. Hetken aikaa meni nenällä totyua moiseen härpäkkeeseen, mutta tykkään siitä miltä se näyttää. Oikeaa lävistystä en uskaltaisi kivun takia ottaa enkä muutenkaan haluaisi korua joka päivä nenääni.

2 kommenttia: